Трик да што брже скувате кукуруз: У воду додајте 2 састојка која сви имамо у фрижидеру УШТЕДЕЋЕ ВАМ ВРЕМЕ

0
743
Фото: Јутјуб/принтскрин

Осим што је укусан, кукуруз је и врло користан за здравље црева. Садржи угљене хидрате, магнезијум, фолну киселину, протеине и многе друге хранљиве састојке, а сада је идеално време за његово конзумирање.

Kувани кукуруз је нешто без чега лето не може да прође. Многи се не упуштају у то да га кувају код куће, јер мисле да је за то потребно превише времена.

Pročitajte i  Десило се на Острогу: Прича оца Гојка Перовића која ће вас научити како да никог не осуђујете!

Ипак, постоји један трик који значајно може да скрати време, а добићете савршено скуван и укусан кукуруз.

Прво поделите клип на две половине, поређајте их у лонац, а након тога да прелијте водом. Kада вода проври, налијте једну чашу свежег млека и додајте једно парче маслаца.

Све оставите да ври 10 минута, а након тога је склоните са ватре. На крају посолите по укусу и уживајте у меканом кукурузу.

Pročitajte i  Икона Богородице Пећке: Учинила је многа чуда у граду Пећи, ношена је у литији кроз град и од куће до куће домаћина

Извор: Ствар укуса

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име