Трик да што брже скувате кукуруз: У воду додајте 2 састојка која сви имамо у фрижидеру УШТЕДЕЋЕ ВАМ ВРЕМЕ

Осим што је укусан, кукуруз је и врло користан за здравље црева. Садржи угљене хидрате, магнезијум, фолну киселину, протеине и многе друге хранљиве састојке, а сада је идеално време за његово конзумирање.

Kувани кукуруз је нешто без чега лето не може да прође. Многи се не упуштају у то да га кувају код куће, јер мисле да је за то потребно превише времена.

Ипак, постоји један трик који значајно може да скрати време, а добићете савршено скуван и укусан кукуруз.

Прво поделите клип на две половине, поређајте их у лонац, а након тога да прелијте водом. Kада вода проври, налијте једну чашу свежег млека и додајте једно парче маслаца.

Све оставите да ври 10 минута, а након тога је склоните са ватре. На крају посолите по укусу и уживајте у меканом кукурузу.

Извор: Ствар укуса

Придружите се тиму успешних: Објављен оглас за закуп локала на београдским пијацама

ЈКП “Београдске пијаце” са задовољством обавештава заинтересована физичка и правна...

Београдске пијаце: Објављен оглас за закуп тезги, расхладних витрина и боксева

ЈКП “Београдске пијаце” са задовољством обавештава заинтересоване произвођаче и предузетнике...

Пијаце радо посећују деца: Здраве навике и забава за најмлађе

Здрава исхрана утиче на правилан развој деце, али и...

Чудесна исцељења која су се догодила пред моштима Светог Василија

Сва чуда која се догађају у Острогу монаси брижљиво...