Trik da što brže skuvate kukuruz: U vodu dodajte 2 sastojka koja svi imamo u frižideru UŠTEDEĆE VAM VREME

Osim što je ukusan, kukuruz je i vrlo koristan za zdravlje creva. Sadrži ugljene hidrate, magnezijum, folnu kiselinu, proteine i mnoge druge hranljive sastojke, a sada je idealno vreme za njegovo konzumiranje.

Kuvani kukuruz je nešto bez čega leto ne može da prođe. Mnogi se ne upuštaju u to da ga kuvaju kod kuće, jer misle da je za to potrebno previše vremena.

Ipak, postoji jedan trik koji značajno može da skrati vreme, a dobićete savršeno skuvan i ukusan kukuruz.

Prvo podelite klip na dve polovine, poređajte ih u lonac, a nakon toga da prelijte vodom. Kada voda provri, nalijte jednu čašu svežeg mleka i dodajte jedno parče maslaca.

Sve ostavite da vri 10 minuta, a nakon toga je sklonite sa vatre. Na kraju posolite po ukusu i uživajte u mekanom kukuruzu.

Izvor: Stvar ukusa

Zemunska pijaca: Novi izgled, stari duh

Posle modernizacije pijaca „Palilula“, „Stari Merkator“, „Borča“ i „Beogradski...

Zakupite tezgu: Beogradske pijace objavile oglas za izdavanje u zakup pijačne opreme

Ovom prilikom obaveštavamo zainteresovana lica da je danas, 22....