Трик да што брже скувате кукуруз: У воду додајте 2 састојка која сви имамо у фрижидеру УШТЕДЕЋЕ ВАМ ВРЕМЕ

Осим што је укусан, кукуруз је и врло користан за здравље црева. Садржи угљене хидрате, магнезијум, фолну киселину, протеине и многе друге хранљиве састојке, а сада је идеално време за његово конзумирање.

Kувани кукуруз је нешто без чега лето не може да прође. Многи се не упуштају у то да га кувају код куће, јер мисле да је за то потребно превише времена.

Ипак, постоји један трик који значајно може да скрати време, а добићете савршено скуван и укусан кукуруз.

Прво поделите клип на две половине, поређајте их у лонац, а након тога да прелијте водом. Kада вода проври, налијте једну чашу свежег млека и додајте једно парче маслаца.

Све оставите да ври 10 минута, а након тога је склоните са ватре. На крају посолите по укусу и уживајте у меканом кукурузу.

Извор: Ствар укуса

Радост за жене: Пролећно цвеће које ће вам улепшати башту и терасу

Једна од главних ствари којој се жене највише радују...

5 феномелних торти без јаја и млека: Богате и укусне. И за посне и за мрсне дане

Шарена торта500 грама шећера 500 грама млевених ораха 1 - 2...