Меки унутра, а хрскави споља: Ово је набољи трик за најукусније пржене кромпириће!

0
303
Фото: Јутјуб/принтскрин/Бакина и декина кухиња

Састојци:

700 г кромпира
2 струка празлука или мања главица црног
3 чена белог лука
пола кашичице млевене паприке
пола кашике ајвара
неколико чери парадајза
бибер, мускатни орашчић, суви зачин, куркума , першунов лист
мања коцка ренданог качкаваља
уље

Припрема:

Лук исецкани па пропржити. Додати бели лук,ајвар, паприку, бибер, мускатни орашчић, зачин, куркуму. Убацити куван кромпир сечен по жељи, парадајз и промешати. Поклопити и мало пржити. Додати рендан качкаваљ и першунов лист. Поклопити да се качкаваљ истопи. Служити топло.

Pročitajte i  Српска лепотица по чијем лику је насликана Косовка девојка: Београђанка чијој се лепоти дивио славни Урош Предић

Извор: Бакина и декина кухиња

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име