Меки унутра, а хрскави споља: Ово је набољи трик за најукусније пржене кромпириће!

Састојци:

700 г кромпира
2 струка празлука или мања главица црног
3 чена белог лука
пола кашичице млевене паприке
пола кашике ајвара
неколико чери парадајза
бибер, мускатни орашчић, суви зачин, куркума , першунов лист
мања коцка ренданог качкаваља
уље

Припрема:

Лук исецкани па пропржити. Додати бели лук,ајвар, паприку, бибер, мускатни орашчић, зачин, куркуму. Убацити куван кромпир сечен по жељи, парадајз и промешати. Поклопити и мало пржити. Додати рендан качкаваљ и першунов лист. Поклопити да се качкаваљ истопи. Служити топло.

Pročitajte i  Да ли верујете у „знакове на путу“? Која су то знамења која су поштовали наши стари: шта је лош а шта добар знак?

Извор: Бакина и декина кухиња

Радост за жене: Пролећно цвеће које ће вам улепшати башту и терасу

Једна од главних ствари којој се жене највише радују...

5 феномелних торти без јаја и млека: Богате и укусне. И за посне и за мрсне дане

Шарена торта500 грама шећера 500 грама млевених ораха 1 - 2...