Савремени туризам: Нова мобилна апликација “Visit Mionica” пружа посетиоцима комплетну туристичку понуду мионичког краја

0
1177

Промоција туризма се данас не може замислити без интернета и нових технологија. Општина Мионица је заједнo са својом Туристичком организацијом развила мобилну апликацију која садржи туристичку понуду мионичког краја. Апликација “Visit Mionica” биће представљена на предстојећем Сајму туризма у Београду, а развијена је за паметне телефоне који раде на iOS и Android платформама.

– Паметни телефони су уређаји који свакодневно користи велики број људи, свих старосних група и занимања. Туристичке дестинације морају да иду у корак са оваквим трендовима и да се прилагођавају потребама и навикама савремених туриста. Зато су мобилне апликације нешто што је неопходно свакој дестинацији како би посетиоцима поједноставили боравак и побољшали туристички доживљај. Апликација “Visit Mionica” је намењена туристима, али и свима онима који желе да се ближе упознају са лепотама и знаменитостима Мионице, али и местима за одмор, рекреацију или излазак. Овде је обезбеђен брз и сликовит приказ свих потребних информација, а што је најважније сви садржаји су унапред интегрисани у апликацију, тако да за њено коришћење неће бити потребна активна интернет конекција. – рекао је председник општине Мионица Бобан Јанковић.

Апликација је урађена на српском језику и пружа информације везане за дестинације, туристичке атракције, природно и културно наслеђе, смештајну и гастрономску понуду, предстојеће догађаје и манифестације, као и све оно што туристима може бити занимљиво и неопходно приликом посете општини Мионица.

Бесплатна апликација се моžе преузети на следећим линковима:

Link za aplikaciju “Visit Mionica” za iOS

Link za aplikaciju “Visit Mionica” za Android

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име