Туристичка понуда Србије на BBC Travel: Интензивна промотивна кампања ТОС-а

0
610
Нови Сад, извор: serbia.travel

На посебној платформи BBC Global News-а специјализованој за путовања, BBC travel, која истражује и слави различите делове света, од добро познатих и масовно посећиваних до већини потпуно непознатих и егзотичних дестинација, Туристичка организација Србије отпочела је половином априла телевизијску и дигиталну промотивну кампању под називом See Serbia.

У периоду од половине априла до половине маја месеца, промотивни видео спот који приказује неке од најлепших предела и видиковаца Србије, као и њена водена богатства, емитован је скоро 40 пута.

Pročitajte i  Владета Јеротић: Дете је управо онакво какав вам је брак!

Током трајања дигиталне кампање на BBC.com на посебном делу сајта посвећеном Србији (http://www.bbc.com/storyworks/travel/see-serbia/home)  у сарадњи са новинарским тимом BBC-а објављено је више чланака на тему туристичке понуде Србије, а рекламни банери  I 📌 Serbia ће бити приказани 7 милиона пута на тржиштима Велике Британије, Сједињених Америчких Држава и више од 200 земаља и региона у свету у којима је BBC доступан са 151 милиона јединствених посетилаца месечно. Ови банери водиће ка посебној промо-страни BBC-а посвећеној Србији као и на сајт Туристичке организације Србије.

Pročitajte i  Данас је Спасовдан, дан који доноси СРЕЋУ: Све планове које имате обавезно започните!

„У времену у којем многи чезну за бегом из свакодневице и путовањем у безбедном окружењу, уз успешно спроведену имунизацију становништва, повољну епидемиолошку ситуацију и све предузете санитарне мере, традиционално гостопримљива Србија ће већ овог лета бити спремна да дочека путнике из свих делова света и пружи им прилику да истраже њене лепоте“, изјавила је мр Марија Лабовић, в.д. директорa ТОС-а поводом покретања ове кампање.

Pročitajte i  Укуси домаћих посластица из Caffe Chiara од сада доступни на Mister D
Марија Лабовић, директорка Туристичке организације Србије

Оно што ће посебно бити истакнуто у овогодишњој кампањи јесу Нови Сад као лауреат титуле Европске престонице културе 2022, затим сеоски туризам Србије и животни стил који подразумева уживање у малим стварима, оличен у речи „мерак“, богата, динамична, жива и разноврсна уметничка и културна понуда, као и све чаролије које са собом носе зимски месеци у Србији.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име