Kragujevac: Turistička ponuda Srbije na sajmu u srcu Šumadije

0
272

Turistička organizacija Srbije je deo 12. Međunarodnog sajma turizma i seoskog turizma u Kragujevcu, tokom kojeg će posetiocima sajma predstaviti celokupnu turističku ponudu naše zemlje.

Međunarodni sajam turizma i seoskog turizma svečano je otvoren danas i trajaće do 27. novembra. Tokom svečane ceremonije otvaranja sajma prisutnima su se obratili Aleksandar Lazović, predstavnik Šumadija sajma, Bojan Pavlović direktor GTO „Kragujevac“, Sanja Tucaković članica Gradskog veća grada Kragujevca, Marija Labović direktorka TOS-a i Jelena Milenković Orlić, pomoćnik ministra u Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija. Tom prilikom direktorka Turističke organizacije Srbije, Marija Labović, je naglasila koliko je seoski turizam značajan deo turističke ponude Srbije i istakla je ono što će posetioci sajma moći da vide u Kragujevcu, jeste između ostalog i deo TOS-ove promotivne kampanje „Biram srcem, biram Srbiju” .

Pročitajte i  Kamile sa Balkana! Zvuči neverovatno: Živele su na području Srbije, a kralj Milutin celo krdo poklonio jednom manastiru
Otvaranje 12. Međunarodnog sajma turizma u Kragujevcu

Na sajmu je prisutno preko 50 izlagača, uključujući nacionalne, regionalne i lokalne turističke organizacije, turističke agencije koje će predstaviti objedinjenu ponudu za zimu 2021/2022, hotelijere, turističke centre, banjska lečilišta, seoska domaćinstva i poljoprivredna gazdinstva, vinarije itd. Poslednjeg dana sajma biće dodeljene nagrade u kategorijama: Najuspešnija promocija, najuređeniji izlagački prostor i najbolji promo materijal. Tokom sajma, kao prateći program, organizovan je i sajam zimnice.

Pročitajte i  Novi taxi podneo zahtev za 500 dozvola ali još uvek bez odgovora

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime