Turistički aranžman za Italijane: Vakcina i obilazak Srbije za 500 evra

0
765
Izvor: freepik

Turistička agencija iz Bolonje „Salvadori” nudi paket aranžman za sve Italijane koji žele da se u Srbiji vakcinišu protiv kovida-19, piše list „Korijere dela Sera”.

Vlasnik agencije Umberto Salvadori je sam testirao sistem, izabrao vakcinu, a nakon što je primio lek u Beogradu, njegova agencija ponudila je aranžman od četiri dana.

Pročitajte i  Najsočnija bundevara iz Patinog kuvara: Pogledajte kako čuveni kuvar sprema zaboravljeni recept iz gastronomske Biblije

Jedini uslov za putovanje je da osoba ima potvrdu da je registrovana za vakcinaciju.

Agencija je obezbedila lokalne vodiče i prevodioce, smeštaj u hotelima, a ko želi i turističku turu u Beogradu, prenosi Tanjug.

Cena četvorodnevnog aranžmana za dve osobe je 500 evra, a u to je uključen prevoz avionom ili automobilom kao i kovid-test pre ulaska u Srbiju.

Pročitajte i  Recept za najzdraviju zimnicu na svetu: Cvekla iz tegle bogata vitaminima popravlja krvnu sliku i štiti imunitet

Takođe planiraju i vakcina-putovanja u manja mesta u Srbiji gde je, tvrdi vlasnik agencije, manja gužva ispred vakcinalnih  centara.

Vlasnik agencije tvrdi da je interesovanje ogromno, da njihovi telefoni neprestano zvone, da su zainteresovane i kompanije, male i srednje veličine, koje žele da organizuju imunizaciju za zaposlene, kao deo zaštite na radu.

Pročitajte i  Evo šta treba uraditi sa slavskom svećom posle slave, da se ne ogrešite

 

Izvor: Politika

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime