Туристички цвет: Гласање за добитнике признања ове године биће и онлајн

0
401

Пре него што коначну одлуку о добитницима овогодишњег признања „Туристички цвет“ донесе петочлани стручни жири, о кандидатима ће моћи да се изјасне и онлајн гласачи.

Након што је завршена пријава за доделу ове најпрестижније награде у области туризма коју додељује Туристичка организација Србије, сви пристигли кандидати, разврстани у пет категорија, уз описе које су предлагачи доставили, наћи ће се пред судом онлајн публике. Од 5. до 19. новембра, сваки посетилац сајта https://turistickicvet.rs/glasanje.html моћи ће да да глас за свог фаворита у области туристичке организације, рецептивне туристичке агенције, манифестације, смештајног објекта, односно хотела, најуспешније организације или појединца.

По истеку времена предвиђеног за гласање, гласови онлајн публике се сабирају и у укупном збиру, уважавају се као шести глас жирија.

После године паузе у којој због пандемије награда „Туристички цвет“ није додељена, на конкурс се ове године јавило више од 70 кандидата. Жеља да се покаже остварено и потреба запослених у туризму, као и туристичке привреде, да своје резултате упореде са другима, даје наду да је најтежа фаза иза нас и да ће „постковид“ период донети безбрижније туристичке дане.

Коначну одлуку о добитницима награде „Туристички цвет“, Туристичка организација Србије саопштиће на свечаној додели средином децембра.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име