У Мионици пригодним програмом обележен Међународни дан људских права под слоганом ”Здраво детињство”

0
439

Oпштина Мионица обележила је Међународни дан људских права културним догађајем под називом  ”Здраво детињство”.

У великој сали Културног центра Мионица организован је пригодан програм, када се присутнима обратио председник општине Мионица Бобан Јанковић, који је указао значај уважавања људских права и поручио да здраво друштво почива на здравом васпитању.

Pročitajte i  Налетео на мечку са младунцима насред СРПСКЕ планине: НЕВЕРОВАТАН снимак кружи ИНТЕРНЕТОМ - Ево како су реаговали!

Догађај је започео премијером игроказа концептуалне уметнице Загорке Стојановић „Дом“ у извођењу деце Мионице, полазника школе глуме. Уследило је предавање Драгане Алексић, породичне саветнице и ауторке књиге “Уметност комуникације са децом“, када су присутни на конкретним примерима добили савете како малим променама у начину на који разговарамо са децом можемо постићи велике резултате и изградити међусобно поверење.

Pročitajte i  Лековито место у најлепшем делу Србије: Посетите Бању Врујци и упознајте све њене лепоте и чари

Програм је завршен панел дискусијом на тему „Здраво детињство“ у којој су учествовали концептуална уметница Загорка Стојановић, породична саветница Драгана Алексић и председник општине Мионица Бобан Јанковић.

”Будимо у сврси наше деце, њима припада будућност Србије!”- закључио је председник општине Мионица Бобан Јанковић.

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име