U Mionici brojnim aktivnostima obeležena nedelja ljubaznosti i tolerancije: „Budi ljubazan nasmej se!“

0
769

Povodom Svetskog dana ljubaznosti (13. novembar) i Međunarodnog dana tolerancije (16. novembar) u Predškolskoj ustanovi „Neven protekle sedmice su bile organizovane brojne aktivnosti koje promovišu ljubaznost i toleranciju.

Deci je upućena jasna poruka da različitosti u našim navikama, običajima i načinu izražavanja treba poštovati i uvažavati.

Tolerantno ponašanje se uči, a sastoji se u razumevanju različitih situacija i ponašanja.

Pročitajte i  Sprski Tajland ili Dunavski Maldivi! Srbi odlepili za ovim ostrvom: Izgleda kao pravi egzotični raj

Tokom protekle nedelje, u okviru različitih radionica deca su  vežbala lepo ponašanje i učila manire. Slikovito im je opisano i predstvaljeno kako treba da se ponašaju u autobusu, u restoranu, na pijaci i u prodavnici.

Svoja razmišljanja na ovu temu, mališani su predstavili svojim crtežima koji su okačili na zajednički pano koji nosi naziv ,,Budi ljubazan nasmej se!“

Pročitajte i  Etno selo Babina reka: Autentičan spoj prirode, tradicije, umetnosti i romantike
Dečiji crteži na panou koji nosi naziv: ,,Budi ljubazan nasmej se!“

Decu je ovim povodom posetio predsednik opštine Mionica Boban Janković koji im je tom prilikom uručio poklon kutiju sa različitim didaktičkim materijalom i igračkama za potrebe radionica.

Predsednik opštine Mionica Boban Janković obišao je mališane Predškolske ustanove “Neven” i tom prilikom im uručio zanimljive poklone

 

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime