У Мионици бројним активностима обележена недеља љубазности и толеранције: „Буди љубазан насмеј се!“

0
1073

Поводом Светског дана љубазности (13. новембар) и Међународног дана толеранције (16. новембар) у Предшколској установи „Невен протекле седмице су биле организоване бројне активности које промовишу љубазност и толеранцију.

Деци је упућена јасна порука да различитости у нашим навикама, обичајима и начину изражавања треба поштовати и уважавати.

Толерантно понашање се учи, а састоји се у разумевању различитих ситуација и понашања.

Током протекле недеље, у оквиру различитих радионица деца су  вежбала лепо понашање и учила манире. Сликовито им је описано и предстваљено како треба да се понашају у аутобусу, у ресторану, на пијаци и у продавници.

Своја размишљања на ову тему, малишани су представили својим цртежима који су окачили на заједнички пано који носи назив ,,Буди љубазан насмеј се!“

Дечији цртежи на паноу који носи назив: ,,Буди љубазан насмеј се!“

Децу је овим поводом посетио председник општине Мионица Бобан Јанковић који им је том приликом уручио поклон кутију са различитим дидактичким материјалом и играчкама за потребе радионица.

Председник општине Мионица Бобан Јанковић обишао је малишане Предшколске установе “Невен” и том приликом им уручио занимљиве поклоне

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име