Велика радост за родитеље са децом: У Свилајнцу отворено прво Nivea дечије игралиште, једно од намодернијих код нас

0
1019

Прво Нивеа дечије игралиште ове године отворено је данас баш у Свилајнцу, у присуству представника локалне самоуправе и Нивее. Ово игралиште освојили су грађани Свилајнца интернет гласањем у оквиру Нивеиног пројекта „Где нам расту деца“ у августу прошле године, а само гласање било је организовано уз подршку локалне самоуправе, где се укључио велики број појединаца, родитеља, дијаспоре…

Марина Милутиновић, један од иницијатора организованог гласања, захвалила се свим Свилајнчанима који су узели учешћа у гласању и допринели да Свилајнац добије ово модерно игралиште за нашу децу.

Општина Свилајнац обезбедила је подлогу са ивичњацима, ограду, клупе и канте, видео надзор и додатну расвету, док је Нивеа поклонила тартан подлогу и справе:

„Општина Свилајнац је прва обезбедила услове да се ово игралиште монтира, тако да је у 2018. години Свилајнац први град који је добио Нивеа дечије игралиште. И смештено је у једном од најлепше уређених делова града, у градском парку, близу реке дуж које ће бити изграђено шеталиште у самом парку, а након тога и реконструкција целог парка. Свилајнчани воле да се такмиче и побеђују на разним такмичењима, па је и ово игралиште данас резултат тога“ – изјавио је председник општине Свилајнац Предраг Милановић.

Компанију Нивеа представљала је Данијела Гвозденић, маркетинг менаџер, која је преседнику општине Предрагу Милановићу уручила сертификат о безбедносној исправности справа на игралишту и похвалила грађански активизам и дух слоге Свилајнчана:

„Бренд Нивеа се базира на вредностима које сваку породицу чине јаком, а то су блискост, одговорност, љубав, поверење и то је оно што нас мотивише да на овај начин помажемо здравије одрастање деце широм Србије. Игралиште испуњава највише европске стандарде када је безбедност у питању и желим вам да га лепо чувате и да вам дуго траје“ – изјавила је она.

Отварање су обележила и деца ПУ „Дечја радост“ са пригодним програмом. Нивеа је уручила и поклончиће компаније деци рођеној у мају, а која су се прва пријавила на Нивеин позив да учествују у акцији мајски рођенданац.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име