U kući vam se događaju loše stvari? Probajte OVO: Jednostavan trik otkriva da li negativna energija vlada u vašem domu!

0
3818

Postoje brojne tehnike kojima možete da utvrdite da li u vašem domu postoji negativna energija. Najjednostavniji način da to uradite jeste uz pomoć čaše napunjene vodom.

Šta je uopšte negativna energija?

Svako od nas ima svoju energiju koja se zadržava na mestima gde boravimo i u predmetima koje koristimo. Naši domovi su mesta gde se susreću različite energije, što on nas samih, što od članova porodice.

Pročitajte i  Verovanja i običaji na Badnji dan: Ako želite zdravlje, sreću i napredak u domu ispoštujte OVA pravila

Svaka osoba koja ulazi u naš dom unosi i određenu vrstu energije, a ona može biti pozitivna ili negativna. Negativna energija uzrokuje stres, zdravstvene i finansijske probleme i loša osećanja. Ukoliko mislite da je u vašem domu prisutna takva energija, odmah nešto preduzmite.

Predstavljamo vam odličan trik kako da uz pomoć čaše vode otkrijete negativnu energiju u vašem domu! Postupak je vrlo jednostavan i evo šta treba da uradite:

Pročitajte i  Ruka Svetog Jovana Krstitelja: Svetinja koja je prešla veliki put od Jerusalima do Cetinja

U prozirnu staklenu čašu stavite morsku so (so bi trebalo da zauzme 1/3 čaše). Nakon soli, u čašu naspite 1/3 hladne vode i 1/3 belog sirćeta.

Čašu odložite u sobi u kojoj mislite da je skupljena negativna energija.

Nakon što ste postavili čašu, niko ne sme da je dira sledeća 24 sata. Ukoliko je tečnost u čaši u istom stanju u kakvom ste je ostavili, možete da odahnete, u toj sobi nije prisutna negativna energija.

Pročitajte i  Stari srpski običaj koji i dalje živi u Mionici: Sveti zapisi u kori drveta

Ali, ukoliko u čaši primetite mehuriće ili tečnost postane neprozirna, očigledno je da imate nekih problema.

Nakon što je tečnost u čaši apsorbovala negativnu energiju, bacite tečnost u wc šolju i pustite vodu. Postupak ponavljajte svaki dan, sve dok tečnost u čaši ne postane bistra.

Autor: Net.hr

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime