У кући вам се догађају лоше ствари? Пробајте ОВО: Једноставан трик открива да ли негативна енергија влада у вашем дому!

0
4294

Постоје бројне технике којима можете да утврдите да ли у вашем дому постоји негативна енергија. Најједноставнији начин да то урадите јесте уз помоћ чаше напуњене водом.

Шта је уопште негативна енергија?

Свако од нас има своју енергију која се задржава на местима где боравимо и у предметима које користимо. Наши домови су места где се сусрећу различите енергије, што он нас самих, што од чланова породице.

Pročitajte i  Одсекли су му руку и бацили је ПАЦОВИМА: Сурова СМРТ Гаврила Принципа и данас је обавијена велом тајни

Свака особа која улази у наш дом уноси и одређену врсту енергије, а она може бити позитивна или негативна. Негативна енергија узрокује стрес, здравствене и финансијске проблеме и лоша осећања. Уколико мислите да је у вашем дому присутна таква енергија, одмах нешто предузмите.

Представљамо вам одличан трик како да уз помоћ чаше воде откријете негативну енергију у вашем дому! Поступак је врло једноставан и ево шта треба да урадите:

Pročitajte i  Снимак РАЗБЕСНЕО СВЕ: Само што је укинуто ванредно стање 300 жена БЕЗ МАСКИ и ДИСТАНЦЕ чека у реду за ОВО

У прозирну стаклену чашу ставите морску со (со би требало да заузме 1/3 чаше). Након соли, у чашу наспите 1/3 хладне воде и 1/3 белог сирћета.

Чашу одложите у соби у којој мислите да је скупљена негативна енергија.

Након што сте поставили чашу, нико не сме да је дира следећа 24 сата. Уколико је течност у чаши у истом стању у каквом сте је оставили, можете да одахнете, у тој соби није присутна негативна енергија.

Pročitajte i  Старинска посластица од чоколаде и лешника: Чембрлен торта топи се у устима

Али, уколико у чаши приметите мехуриће или течност постане непрозирна, очигледно је да имате неких проблема.

Након што је течност у чаши апсорбовала негативну енергију, баците течност у wц шољу и пустите воду. Поступак понављајте сваки дан, све док течност у чаши не постане бистра.

Аутор: Нет.хр

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име