Усисивач ког се сви сећамо добио је признање какво заслужује: Опроштајно писмо “Слободином” усисивачу прави је ХИТ на друштвеним мрежама

0
5239
Фото: Facebook Rumun_2000

Не постоји кућа у Србији која није имала плави усисивач “Слобода-Чачак”, а многи га веровали или не користе и данас, након више од пола века коришћења. Квалитетом победио је многе модерне справе увезене из земаља широм света и доказао да је НЕУНИШТИВ.

Једним симпатичним Фејсбук – статусом, особа која се потписује као Румун_2000 опростила се од свог љубимца “после 68 година коришћења” од стране породице овог младића.

Статус преносимо у целости. Можда је и вама ова стара справа верно и дуго служила, и тако прирасла за срце, па је се присетите са великом носталгијом.

Фото: Facebook Rumun_2000
Фото: Facebook Rumun_2000

“После 68 година чекања да се поквари овај отац свих усисивача, моји су ипак поклекли и купили нови, али у мом срцу он ће увек бити број ЈЕДАН !

Историја први пут помиње легендарни Слободин усисивач у 48 веку п.н.е. Цртежи и фреске овог бесмртног чачанског гиганта налазе се у свим древним културама, а најбројнији су у Мајанским Кумапулку пећинама. По њиховом веровању, фолклору и предању, Бог Мардук са планете Осирис из Западнокрушчићанског сасвежђа, спустио се на земљу у ватреним кочијама и људима даривао ватру и Слободин усисивач.

Постоје и бројни цртежи и записи на глагољици на којима се јасно приказује како Египћани плавим Слободиним усисивачем усисавају шеницу у Кеопсовој пирамиди. Грчки философ и историчар Хепокле у својим записима наводи да је локално становништво вековима усисавало пустиње чачанским змајем и тако повећавало површине обрадиве земље.

У Старом завету се напомиње да је Мојсије Плавим усисивачем раздвојио море и тако направио пролаз Јеврејима који су из Крајине бежали за Србију. Локални историчар Зоран Јанковић инсистира на томе да је Спартански краљ Леонида са својих 300 хајдука, звуком овог усисивача плашио Персијске слонове који су потом хистерично скакали са литице у Рзав.

Јуриј Гагарин је потврдио да изнад Јоносфере постоје самоходни Слободини усисивачи који левитирају и већ билионима година усисавају космичку прашину, комете и астероиде који угрожавају земљу. У 300 милијарди година постојања овог оца свих усисивача и електронских уређаја уопште, није забележен нити један једини квар. Словачки Институт За Универзитет на Винчи је 1456 године установио да овај усисивач и покварен ради !

ХВАЛА ТИ ЗА СВЕ ОЧЕ КОМУНИСТИЧКЕ ТЕКНОЛОГИЈЕ, НЕК ТИ ЈЕ ВЕЧНА СЛАВА И ХВАЛА… ПРА ПРА ПРА УНУЦИ МОЈИ, ЧЕКАЋЕ ВАС ИСПРАВАН ! ВАН ЛAВ ! СРЦЕ !”

Опанак

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име