Usisivač kog se svi sećamo dobio je priznanje kakvo zaslužuje: Oproštajno pismo “Slobodinom” usisivaču pravi je HIT na društvenim mrežama

0
3065
Foto: Facebook Rumun_2000

Ne postoji kuća u Srbiji koja nije imala plavi usisivač “Sloboda-Čačak”, a mnogi ga verovali ili ne koriste i danas, nakon više od pola veka korišćenja. Kvalitetom pobedio je mnoge moderne sprave uvezene iz zemalja širom sveta i dokazao da je NEUNIŠTIV.

Jednim simpatičnim Fejsbuk – statusom, osoba koja se potpisuje kao Rumun_2000 oprostila se od svog ljubimca “posle 68 godina korišćenja” od strane porodice ovog mladića.

Status prenosimo u celosti. Možda je i vama ova stara sprava verno i dugo služila, i tako prirasla za srce, pa je se prisetite sa velikom nostalgijom.

Pročitajte i  Kad maestralni Bata Stojković ispriča vic: Kako je Srbin ispao najpametniji i sve nadmudrio
Foto: Facebook Rumun_2000
Foto: Facebook Rumun_2000

“Posle 68 godina čekanja da se pokvari ovaj otac svih usisivača, moji su ipak poklekli i kupili novi, ali u mom srcu on će uvek biti broj JEDAN !

Istorija prvi put pominje legendarni Slobodin usisivač u 48 veku p.n.e. Crteži i freske ovog besmrtnog čačanskog giganta nalaze se u svim drevnim kulturama, a najbrojniji su u Majanskim Kumapulku pećinama. Po njihovom verovanju, folkloru i predanju, Bog Marduk sa planete Osiris iz Zapadnokruščićanskog sasvežđa, spustio se na zemlju u vatrenim kočijama i ljudima darivao vatru i Slobodin usisivač.

Postoje i brojni crteži i zapisi na glagoljici na kojima se jasno prikazuje kako Egipćani plavim Slobodinim usisivačem usisavaju šenicu u Keopsovoj piramidi. Grčki filosof i istoričar Hepokle u svojim zapisima navodi da je lokalno stanovništvo vekovima usisavalo pustinje čačanskim zmajem i tako povećavalo površine obradive zemlje.

Pročitajte i  Nebeska suza - čaroban ukras planine Golije i najveće jezero Moravičkog kraja

U Starom zavetu se napominje da je Mojsije Plavim usisivačem razdvojio more i tako napravio prolaz Jevrejima koji su iz Krajine bežali za Srbiju. Lokalni istoričar Zoran Janković insistira na tome da je Spartanski kralj Leonida sa svojih 300 hajduka, zvukom ovog usisivača plašio Persijske slonove koji su potom histerično skakali sa litice u Rzav.

Pročitajte i  Ljubav ruskog pesnika bila je jača od smrti: Za svoju voljenu uradio je nešto o čemu svaka žena sanja

Jurij Gagarin je potvrdio da iznad Jonosfere postoje samohodni Slobodini usisivači koji levitiraju i već bilionima godina usisavaju kosmičku prašinu, komete i asteroide koji ugrožavaju zemlju. U 300 milijardi godina postojanja ovog oca svih usisivača i elektronskih uređaja uopšte, nije zabeležen niti jedan jedini kvar. Slovački Institut Za Univerzitet na Vinči je 1456 godine ustanovio da ovaj usisivač i pokvaren radi !

HVALA TI ZA SVE OČE KOMUNISTIČKE TEKNOLOGIJE, NEK TI JE VEČNA SLAVA I HVALA… PRA PRA PRA UNUCI MOJI, ČEKAĆE VAS ISPRAVAN ! VAN LAV ! SRCE !”

Opanak

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime