Uskršnji praznici na beogradskim pijacama: Očekujte bogatu ponudu i poklone

0
1020

Organizovanje Uskršnjeg  karavana na pijaci „Kalenić“,  četvrtu godinu zaredom, govori u prilog tome da su JKP “Gradske pijace” čuvari običaja i tradicije.

U subotu, 24. aprila 2021. god., počinje Uskršnji karavan koji će trajati do subote 1. maja, svakog dana u periodu od 08 do 16 sati. Na centralnom delu pijačnog platoa, na brojnim tezgama će biti izložen bogat asortiman zanatskih i prigodnih poklona, specijalno dekorisanih za ovu priliku.

Za vredne domaćice koje žele da iskažu svoju kreativnost, beogradske pijace su prava mesta za kupovinu kvalitetne uskršnje dekoracije po pristupačnim cenama i za svačiji budžet. Na svim beogradskim pijacama se može pronaći sve što je potrebno za pripremu trpeze povodom najradosnijeg praznika, od dekorativne šuške, papirne trave i korpica do farbi za jaja, gelova za bojenje, nalepnica, kao i već ofarbanih jaja prirodnim tehnikama dekupaža sa raznim motivima. Za vaše jaje čuvarkuću, koje čuva ukućane od svake nevolje tokom cele godine i koje se farba na Veliki petak, možete da pronađete razna postolja. Višegodišnji ukrasi napravljeni od keramike i drveta, sa uskršnjim motivima, mogu uneti radost i toplinu u vaš dom.

Tradicija nalaže da za uskršnje i prvomajske praznike pripremamo i bogate trpeze koje pravimo za užu i širu porodicu. Pijace su sjajan odabir, jer na njima mogu da se snabdeju svi oni koji pripremaju kako mrsni, tako i posni meni.

Na Veliki petak, 30. aprila 2021.god., JKP “Gradske pijace”obradovaće svoje najvernije posetioce lepim iznenađenjem. Šarena ukrašena jaja imaće priliku da dobiju svi oni koji posete do 10 časova pijace „Bajloni“, “Kalenić” i “Palilula”. Neka vam ovaj simbol porodičnog praznika, dodeljen na beogradskim pijacama, bude prvi koji ćete uneti u vaš dom.

Pogledajte najavu za Uskršnje praznike na gradskim pijacama

GRADSKE PIJACE – BAŠTE VAŠEG POVERENjA

 

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime