Uživa u očinstvu: 7 predivnih slika Novaka Đokovića sa sinom

0
468

Čini se kao da Novak Đoković ima sve u životu. Najpoznatiji srpski teniser i jedan od najboljih sportista svih vremena u svetu može da se pohvali i podrškom porodice.
Pored mnogih uspeha u 2015. godini, i tek očekivanih u 2016, izgleda da se Novak dosta fokusiraona neke druge i za njega bitnije stvari, koje su daleko od tenisa. Umesto toga, Novak Đoković i njegova žena Jelena fokusirani su na sina Stefana. Oni su u oktobru 2014. po prvi put postali roditelji i od tada ceo njihov svet je fokusiran na ovog malog dečaka.
Samo jedan pogled na Đokovićeve profile na društvenim mrežama je više nego dovoljno da se shvati njegov cilj da bude dobar otac i da njegov sin bude ponosan na njega.

1.Pogledajte najbolje momente Novaka i njegovog Stefana

Pročitajte i  DAĆU VAM 200 DINARA KAD BUDEM IMAO: Potresna priča o deki koja je ratužila i razbesnela celu Srbiju

1

2. Uživanje sa porodicom

novak i sin

 

3.Uz reket od malih nogu

3

4.To što je postao otac je pomoglo Đokoviću da sav svoj uspeh na terenu sagleda iz druge perspektive. Više nije samo reč o pobedi i porazu, već mnogo više. Postoji ceo drugi život o kome Novak treba da brine.

5

 

Pročitajte i  5 tipova majki: Samo jedan je kompletan i stvara zdravu i snažnu decu

5. Priprema za šetnju

4

6.Najveći Novakov fan

6

7.Naravno, zbog tesnog teniskog rasporeda Novak ne može uvek da bude uz svog sina, pa ponekad mora i da propusti neke bitne i svakodnevne momente iz njegovog života. Međutim, on je za Hollywood Take rekao: “To što sam postao otac u moj život je unelo mnogo motivacije i pozitivne energije. Nikada nisam pomislio da ću moći da osetim toliku bezuslovnu ljubav i lično zadovoljstvo i tek sada shvatam šta su mi ranije govorili ljudi koji su postali roditelji. Blagosloven sam što mogu da pratim njegov razvoj svakoga dana”.

Pročitajte i  Anegdota o susretu patrijarha Pavla, Predraga Ejdusa i Josifa Tatića u avionu nasmejaće vas do suza

mali stefan

instagramHeavy

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime