Uživajte u specijalitetima: CarGo Batler u decembru poklanja besplatnu dostavu za sve restorane

0
231
Besplatna dostava u decembru, Foto: CarGo Technologies

CarGo Batler, najbrže rastuća dostava domaće aplikacije CarGo, ceo decembar poklanja besplatnu dostavu za 500 restorana i kuhinja.

Velika CarGo Batler akcija trajala je ceo novembar i do sada je ovu pogodnost iskoristilo više hiljada Beograđana, a zbog velike potražnje CarGo će omogućiti Beograđanima da i za vreme praznika uživaju uz brojne specijalitete iz najboljih restorana.

Pročitajte i  Mihailo ili Mihajlo: Koja varijanta ovog imena je ispravna i kako se pravilno izgovara?

Iz CarGo Batlera posebno su najavili mesec decembar kao mesec darivanja, ali i unapređenja postojećih usluga. Svojim korisnicima obećali su bolju logističku podršku, ali i bržu dostavu.

„Svakodnevno unapređujemo svaki segment našeg poslovanja. Želeli smo da naše sugrađane za vreme praznika oslobodimo kuhinje i spremanja. Zato smo uveli besplatnu dostavu i brojne popuste. Pored toga, Super aplikacija, čije lansiranje očekujemo uskoro, zaista će uneti jedan potpuno novi spektar mogućnosti. Zamislite korišćenje samo jedne aplikacije za sve vaše potrebe. Sa Super aplikacijom CarGo ima potencijal da polako, ali sigurno, postane najsnažniji pokretač brojnih inovacija u različitom industrijama“, rekao je Vuk Guberinić, direktor kompanije CarGo Technologies.

Pročitajte i  Budi human kao što je bila Srbija 1885: Ovakav natpis stajao u je u Ženevi u čast našem narodu zbog U ISTORIJI NEZAPAMĆENOG čina tokom ratovanja

Batler meni osvežen je brojnim meksičkim, italijanskim, japanskim i kineskim ukusima, kao i američkim, bliskoistočnim i domaćim aromama. Više od 500 najboljih restorana i kuhinja Beograda dostupno je na samo par klikova.

Batler usluga trenutno je dostupna u širem centru Beograda i većem delu Novog Beograda.

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime