“Varoško veče” u Mionici: Najvažniji događaj “Mišićevih dana” koji okuplja veliki broj ljudi

0
885

U Mionici su u toku 23. „Mišićevi dani“ koji ove godine traju osam dana. Posetioci koji sa svih strana dolaze da posete ovu važnu manifestaciju uživaju u šarenolikom programu koji se održava na različitim lokacijama, i u kome mogu da uživaju svi uzrasti i generacije.

U okviru „Mišićevih dana“, svake godine se tradicionalno održava „Varoško veče“ koje ima posebni značaj za sve stanovnike Mionice. Ovaj događaj  je idealna prilika za sve proizvođače iz mioničkog kraja i njegove okoline  da na jednom mestu predstave svoje proizvode, dok sa druge strane, posetioci mogu kupiti raznovrsne domaće produkte.

Pročitajte i  Mionica primila donaciju Nemačke razvojne agencije: Kompletna zaštitna oprema za ustanove socijalne zaštite

Peti dan ovogodišnjih „Mišićevih dana“ biće u znaku “Varoške večeri”. Ceo centar će biti ukrašen raznovrsnim i raznobojnim štandovima na kojima će se pronaći jako zanimljivi, korisni ali i ukusni proizvodi koji privlače pažnju svih posetioca.

Pročitajte i  Mionica u znaku jesenjih infrastrukturnih radova: U fokusu putevi i elektromreža

Kao i prethodnih godina ponuda će biti bogata i raznolika, od zimnice, preko pčelinjih proizvoda, ukusnih slatkiša, mlečnih đakonija, pa sve do umetničkih rukotvorina, gde posebno mesto zauzimaju ukrasne korpice, nakiti, suveniri na kojima preovlađuju prepoznatljivi motivi iz mioničkog kraja.

Ovo posebno veče kada se na sve strane širi duh varoši će se održati u sredu 17. jula u 18 časova. Događaj će upotpuniti nastup KUD-a „Vojvoda“ i etno grupa „Mione“, kao i koncert grupe „Apsolutno romantično“.

Pročitajte i  Humanost na delu: U Mionici organizovana akcija dobrovoljnog davanja krvi

„Mišićevi dani“ se završavaju u subotu 20. jula dečijim maskenbalom i velikim vatrometom.

 

 

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime