Veliki projekat EPS-a u Mionici: Investicija vredna tri mioliona eura za bolji život građana i još veći razvoj privrede

0
576

 

Vršilac dužnosti  direktora EPS-a Milorad Grčić je danas obišao radove na rekonstrukciji elektromreže na teritoriji opštine Mionica, čija je vrednost iznosi oko milion evra. Grčić je najavio da će do proleća sledeće godine biti izgrađena trafostanica na Divčibarama, u koju će biti uloženo oko dva miliona evra. Na teritoriji opštine Mionica u toku su radovi na rekonstrukciji dva 10 kV kabla i 35kV trafostanica, gde se ugrađuju riklozeri za stabilizaciju napajanja, kao i zameni dotrajalih bandera.

Pročitajte i  Neustrašivi sin vojvode Živojina Mišića: Nemci su ga streljali, a u času samrti izgovorio je OVU MOĆNU REČENICU!

– Ovo je veliki dan za našu opštinu jer se zahvaljujući “Elektroprivredi Srbije” prvi put sprovodi ovako velika akcija. Stabilno snabdevanje električnom energijom je jedan od važnih uslova za život svih naših građana i rad privrede. EPS čini sve da stvori uslove za život u svakom selu – istakao je tom prilikom Boban Janković, predsednik opštine Mionica.

Pročitajte i  Neustrašivi sin vojvode Živojina Mišića: Nemci su ga streljali, a u času samrti izgovorio je OVU MOĆNU REČENICU!

Ulaganja EPS-a u opštinu Mionica doprineće bolje i stabilnije snabdevanje električnom energijom farmi po selima, kao i velikog broja fabrika po kojima je ova opština prepoznatljiva.

Predstavnici EPS-a sa predsednikom opštine Mionica
Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime