Велики пројекат ЕПС-а у Мионици: Инвестиција вредна три миолиона еура за бољи живот грађана и још већи развој привреде

0
675

 

Вршилац дужности  директора ЕПС-а Милорад Грчић је данас обишао радове на реконструкцији електромреже на територији општине Мионица, чија је вредност износи око милион евра. Грчић је најавио да ће до пролећа следеће године бити изграђена трафостаница на Дивчибарама, у коју ће бити уложено око два милиона евра. На територији општине Мионица у току су радови на реконструкцији два 10 кВ кабла и 35кВ трафостаница, где се уграђују риклозери за стабилизацију напајања, као и замени дотрајалих бандера.

– Ово је велики дан за нашу општину јер се захваљујући “Електропривреди Србије” први пут спроводи овако велика акција. Стабилно снабдевање електричном енергијом је један од важних услова за живот свих наших грађана и рад привреде. ЕПС чини све да створи услове за живот у сваком селу – истакао је том приликом Бобан Јанковић, председник општине Мионица.

Улагања ЕПС-а у општину Мионица допринеће боље и стабилније снабдевање електричном енергијом фарми по селима, као и великог броја фабрика по којима је ова општина препознатљива.

Представници ЕПС-а са председником општине Мионица
Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име