Велико интересовање за туризам Србије на Експо Дубаи 2020

0
289

У оквиру тематске недеље туризма на ЕКСПО ДУБАИ 2020, Туристичка организација Србије је организовала промотивни догађај за туристичку привреду и медије из Уједињених Арапских Емирата, на коме је представила туристичку понуду наше земље. Овом приликом је поред туристичке и конгресне понуде представљен и нови туристички бренд – Србија, доживи! (Experience! Serbia), чији је наратив заснован на комуникацији дестинације кроз искуства које туристи могу да доживе у Србији.

,,Тржиште  Уједињених Арапских Емирата видимо као једно од наших приоритетних тржишта, посебно имајући у виду добру авио конекцију, као и чињеницу да грађанима УАЕ није потребна виза за улазак у Србију. Велика нам је част што управо на оваквом глобалном догађају имамо прилику за представљање новог бренда, али у исто време и за повезивање и стицање нових партнера из УАЕ“, изјавила је овом приликом директорка ТОС-а, Марија Лабовић.

Након одржане презентације, представници туристичке привреде Уједињених Арапских Емирата имали су прилику да размене искуства и разговорају о сарадњи са више од 40 чланова српске делегације, међу којима су представници хотела, рецептивних туристичких агенција и локалних туристичких организација.

Током недеље туризма посебну пажњу свакодневно привлачи садржајан програм који је приредила Туристичка организација Србије, као и наградна игра кроз коју се посетиоци Павиљона Србије додатно информишу о туризму Србије и освајају вредне награде.

Према заинтересованости публике и организатора путовања, очекујемо у наредном периоду повећање броја туриста из Уједињених Арапских Емирата који и сада врло радо бирају Србију као своју дестинацију за одмор.

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име