Старо веровање за особе које су рођене на Божић: Ево зашто су тако ПОСЕБНИ!

0
1410
Foto: Flickr

Пробудити се на божићно јутро, отворити очи и схватити да је на један од многима омиљених дана у години уједно и ваш рођендан, заиста је посебан осећај.

Особе рођене на Божић врло су великог и отвореног срца према другима. Увек су спремни да помогну другима, али уједно имају и способност велике самодисциплине, па не губе ни свој фокус. Врло су страствени у свему што раде, било да је реч о каријери, породици или пријатељима.

Pročitajte i  Посни ручак за 2 особе: Спремите хрскаве и здраве филете! За цео оброк потребно је само 300 динара

Kада се нешто договоре с неким, тога се и држе. Не дају лажна обећања ни у приватном ни у пословном свету. Штавише, врло су реални око тога шта могу да дају, а када су у то укључени и други људи, дају све од себе како никога не би изневерили и како би испунили свој део договора. Притом остављају и снажан утисак скупом својих вештина, знања и способности.

Kада је, пак, реч о љубави и партнерским односима, особе рођене на Божић веома су нежне, романтичне и поверљиве. Привлаче их енергичне и интелигентне особе у које могу да имају поверења, а једном када одлуче да се скрасе, учиниће све што је у њиховој моћи да то буде за читав живот. Али, не журе у то ако нису сигурни да је то заиста оно што су чекали и ако се не осећају сто одсто сигурним у своју одлуку.

Pročitajte i  Рецепт за старинске кифлице које миришу на детињство: Сви смо их обожавали, а наше баке су их стално правиле!

Особи с којом су у партнерском односу желе да пруже читав свет, али оно што је њихова бољка јесте то што, упркос свему, немају увек довољно храбрости да признају своја осећања другој страни јер често чекају да им се у односима ствари догоде саме од себе, без да дају довољно себе за стварање почетка везе. Наиме, једна од њихових мана је песимистизам па на почетку сумњају у позитиван исход.

Pročitajte i  Српској валути дао је име ДИНАР! Чедомиљ Мијатовић био је НЕПОТКУПЉИВ, а због једног је протеран из земље

Извор: Стил.Курир

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име