Владика Григорије открио шта мисли о хороскопу и онима који у њега верују: Заборавњају на једно!

0
978
Фото: Јутјуб/принтскрин

Владика Григорије је човек широких схватања и то се најбоље осликава у његовом одговору на питање о томе шта мисли о астрологији

Владика Григорије је на Инстаграму отворио полемику о разноразним питањима, о свему ономе што мучи савременог човека. Отворено и без устезања, Владика одговара на сва питања његових пратилаца, од тога да ли жене смеју да се причешћују за време менструације, па до тога да ли смемо да радимо када је црвено слово.

Pročitajte i  Српска глумица са НАЈНЕОБИЧНИЈИМ ИМЕНОМ напустила земљу: Постала светски позната, а данас води школу

На питање шта мисли о астрологији дао је јасан одговор.

“Питали сте ме о астрологији. Kолико се сећам наука не прихвата астрологију као науку.

Мој разлог зашто сам ту мало скептичан је што људи обрну ствари, дакле поставе на прво место нешто што је на другом месту.

Човек је на првом месту у Универзуиму, он је макрокосмос у микрокосмосу. Он јесте повезан са свим што је створено, али он је једино биће које има слободну вољу.

Pročitajte i  Рођеног брата Гаврила Принципа убиле су усташе, други је постао херој: Ево шта се десило да породицом Принцип наког Видовданског атентата

Те ствари (мисли на астрологију) могу да указују на нешто, да утичу на наше расположење, али не могу да га одређују, јер човек је биће слободно и према томе и најодговорније пред Богом и за себе и за свет.”

Извор: Стил.Курир

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име