Vodič za letnje zavođenje: Evo kako da osvojite određeni tip muškarca ili žene

0
1452

Leto je idealno godišnje doba za druženje, sklapanje novih poznanstava ali i nešto više. Mnoge letnje avanture ostanu upravo samo to – jedna lepa uspomena. Ali, ako želite da se nakon leta između vas i letnjeg dragog/drage razvije nešto više, za vas imamo sigurne smernice kako da pristupite određenom tipu muškarca/devojke.

letnje zavođenje horoskop

Ovan

Muškarcima rođenim u znaku Ovna istaknite divljenje, jer zbog toga samo rasti još više. Vodite računa da primeti koliko vam se sviđa njegov pogled na život, a takođe od svih znakova Zodijaka upravo Ovnovi najviše vole da primaju ljubavne komplimente. Obožavaju intelektualne teme i žive diskusije. Zapamtite, Ovan je najnapredniji znak, veoma nezavisan i obožava pažnju. Nemojte preterivati i nemojte se u svemu slagati pošto će to muškarcu Ovnu brzo dosaditi. S druge strane ne pokušavajte da ga kontrolišete jer ne podnosi kada mu neko naređuje. Ovnovi su veoma sposobni ljudi, pratite njihove planove i odlično ćete se zabaviti!

Ženu Ovna možete osvojiti tako što ćete biti direktni, reći joj sve što Vam je palo na um kad ste je prvi put videli. Samo otvorenost i drčnost kod nje prolazi. Ona neće pustiti u svoj život nekog ko je slab i ko ne može da je podrži. Pustiće, kad nije sigurna ša da očekuje, ali ako se razočara, bolje bi bilo da muškarac pokupi svoje stvari i ode sam. Pre nego što dođe do bučne rasprave.

Bik

Muškarci rođeni u znaku Bika su veoma senzibilni i stabilno stoje na Zemlji. Bik želi kvalitetnu ženu, nikako vezu na jedno veče. Veoma su strpljivi kada je u pitanju stupanje u vezu i potrudiće se da ispitaju situaciju i budu sigurni šta imate da mu ponudite, pre nego što on učini isto. Inače, veoma je romantičan muškarac koji ženu postavlja na pijedestal, a uz to je lojalan i veran. Bik nije za žene koje vole avanture i uzbuđenja, naprotiv on je spreman na obavezivanje i voli rutinu. Ne pokušavajte da žurite sa razvitkom odnosa kada je u pitanju Bik. Veoma su strpljivi i očekuju da i vi to budete. Zasmejavajte ih, jer će tako obožavati da budu u vašem društvu. Put do Bikovog srca stiže preko stomaka. Kuvajte mu ili ga odvedite u neki fin restoran gde ćete razgovarati o njegovim omiljenim temama: finansijama, poslu, novcu i nekretninama.

Ženu Bika ćete osvojiti tako što ćete joj ugoditi. Kupite joj neki slatkiš, nakit, minđuše u njenoj omiljenoj boji ili je odvedite u neki kafić koji joj se dopada. Nju nije teško oduševiti, samo je potrebno da se oseća voljeno i da joj delima dokazujete da je voljena. Ona je verna i posvećena i to isto i očekuje od Vas.

Blizanci

Šarmantni, duhoviti, pametni, kreativni, avanturisti. Ponekada će vam biti teško da ispratite sve njegove osobine. Blizanci privlače žene prvenstveno zbog toga što znaju kako da uživaju u životu. Spremite se na to da ćete se boriti za njegovo srce i nikada ne očekujte da bude samo vaš. Kao osoba koja je okrenuta sebi, nikada neće dozvoliti da mu žena naređuje. Štaviše, Blizanci su odlični manipulatori i uradiće sve što treba kako bi dobili ono što žele. S obzirom na to da su veoma inteligentni i razumeju se u mnoge stvari, često razgovarajte sa njim. Ako ste ekspert u određenoj oblasti, naučite ga nešto više o tome. Biće ujedno i zahvalan i impresioniran. Ne budite previše konzervativni, jer će vas smatrati dosadnom. Budite iskreni i lojalni u odnosu sa muškarcem rođenim u znaku Blizanca. Ako jednom izneverite njegovo poverenje teško da ćete ga ikada povratiti. Zabavljajte se sa njim kao sa najboljim prijateljem, jer je to što oni i jesu – odlični prijatelji!

Ženu Blizanci ćete osvojiti lepom rečju. Ona je jedna od pripadnica zodijaka koja najduže zadržava mladalački duh. Ponekad je površna, ali je inteligentna i ako je zanima neko posvetiće mu pažnju. Mnogo priča, mnogo pita, a ako ste mislili da nešto sakrijete od nje, ne pokušavajte. Poruke i dugi razgovori u noć će osvojiti ovu damu. Sve može, samo nemojte biti ćutljivi.

Pročitajte i  Имамо посебну понуду за наше читаоце! Представљамо вам књигу СРБИЈОМ која ће вас очарати јер поносно представља нашу предивну земљу  

vodič za za zavođenje letnji horoskop

Rak

Morate biti direktni, jer Rak sigurno to neće biti. Neka vaša osećanja budu transparentna, to je prvi korak ka osvajanju Raka. Na taj način neće doživeti osećaj svog najvećeg straha – straha od odbijanja. Ako želite vezu na jednu noć, budite iskreni sa njim. Nemojte ga navoditi na razmišljanje o vezi, jer ćete ga veoma povrediti. Poverenje mu je najvažnije, a kada njega izgradite Rak će se postepeno približavati k vama. Budite iskreni, foliranje lako nanjuše. Rakovi uživaju u pomaganju i davanju saveta pa mu se slobodno možete poveriti. Ne forsirajte muškarca rođenog u ovom znaku na vezu ili momentalno donošenje odluka, tako će samo pobeći od vas. Strpljenje je ključ za privlačenje Raka, nakon čega će uslediti predivna i ispunjavajuća ljubavna veza.

Ženu Raka ćete osvojiti posvećenošću i nežnošću. Ona je romantična i voli da se neko trudi oko nje. Mada, više voli da provodite vreme kod kuće nego da idete negde. Budite prijatni i ljubazni i isplanirajte sve polako sa njom. Ako vidi da ne želite slične stvari, da niste prijatni ili nežni, neće se dugo zadržati.

Lav

Lavovi se često zaljubljuju i to obično ne traje dugo, zbog toga što shvataju da se njihovi emocionalni ideali i zamišljene ljubavne afere brzo pretvaraju u realnost. Lavu je potrebna žena koja će ga čvrsto držati na zemlji. Iako izgleda staloženo, njemu treba obožavanje i odobravanje, a kada mu to pružite dobićete izvanrednog partnera zauzvrat. On samo traži ženu koja će biti svesna koliko je divan, brinuti se o njemu ali ne i naređivati mu. Divite mu se i biće samo vaš. Slobodno preterujte u tome jer mu komplimenata nikada neće biti dosta. Čak i kada se folirate, Lavovi ne mare – obožavaju pažnju. Ako još možete i da ga zasmejete, to je odlično! Lavovi žele velike stvari u životu, te ih počastite raskošnom večerom. Nudite im najbolje od svega. Kako često smatraju da ništa nije dovoljno dobro za njih potrudite se da budete na nivou, te se oblačite uglađeno i uživajte u provodu sa šarmatnim Lavom.

Žena Lavica je ponosna. Zna šta hoće. Morate imati dovoljno energije i samopouzdanja da biste bili sa njom. Ona ne pušta svakog blizu. Bitno je da stalno idete na neka nova mesta, makar u gradu, ako ne van zemlje. Bitno je da se stalno nešto dešava i da nije dosadno. Ne sputavajte Lavicu jer neće to tolerisati. Obradujte je poklonom, tako ćete dobiti njenu pažnju.

Devica

Devicama je potrebna intelektualna stimulacija. Impresionirajte ih činjenicama i detaljima. Uvek se trudite da vaša konverzacija izrodi zaključke, jer ne vole kada ona nikuda ne vodi. Veoma su konvencionalni, zato nemojte raditi ništa spontano niti ih forsirati da donose užurbane odluke. Oni imaju svoje vreme tokom kojeg intenzivno razmišljaju. Emocije jedne Device su veoma zatvorene, a dok veza ne bude ozbiljnija oni odučuju koliko i šta će vam ponuditi od njih. Pustite Devicu da vodi glavnu reč, jer vole da imaju kontrolu nad onim što se dešava i nemojte da vas čudi konstantna zabrinutost – to im je u prirodi. Nemojte biti vulgarni, jer ovaj znak voli mir, klasično okruženje i ljude.

Za ženu Devicu je bitno da imate dobru priču. Jako je inteligentna. Ne trpi proste stvari i neuke ljude. Voli da sve bude kako treba, ali perfekcionista je. Lepo oblačenje joj je bitno kod muškarca. Poklonite joj knjigu, pričajte sa njom o poslu i svojim planovima, a ona će se lako otvoriti. Ona je od onih koji sve planiraju.

Pročitajte i  Разноликост писма и језика: Народи у Европи који не користе латиницу

letnje zavođenje letnji horoskop

Vaga

Kod Vaga vas je sigurno privukla njihova lakoća življenja. Prvo i osnovno što morate znati jeste da im se otvoreno divite. Vole da pričaju o bilo čemu, ali su posebno zainteresovani da pričaju o sebi. Želite li da ostavite trajni utisak na Vagu? Pričajte o njegovim interesovanjima, njegovim hobijima, njegovom poslu. Pošto važe za diplomate, Vage vole da posmatraju stvari sa više tačaka gledišta. Ukoliko uđete u debatu sa njim, ne brinite se jer će muškarac rođen u znaku Vage uvek poštovati vaše mišljenje. Oblačite se lepo i budite uredni, jer je kod Vage prvi utisak ono što određuje dalji tok odnosa. Zabavite se, budite svoji i zagarantovano vam je dobro vreme sa zanimljivom Vagom.

Dama Vaga se lako zaljubljuje. Ona ima dobar radar za procenu partnera, pa kod nje ne prolaze oni koji nisu stabilni i spremni za normalnu vezu. Dama Vaga je verna, to isto očekuje od partnera. Bitno je da što više vremena provodite sa njom, da imate zajedničke planove i da ste romantični.

Škorpija

Nikada se nemojte folirati pred Škorpijom, jer one to mogu nanjušiti iz daleka. Dozirano komentarišite i pažljivo ih slušajte što neće biti teško jer Škorpije uvek imaju nešto zanimljivo da kažu. Ne pokušavajte ništa da sakrivate od muškarca rođenog u ovom znaku, jer nekako uvek sve sazna. I zapamtite, samo je njemu dozvoljeno da zadirkuje druge i bude misteroizan. Voli iskrenost, zato otvorite svoj um i znaće to da ceni. Škorpije su inače zainteresovane za skoro sve aktivnosti, tako da to neće biti predmet rasprave. Veoma su nepredvidive, pa njihove promene raspoloženja propratite smeškom i drugačijim pristupom. Čak i ako se šalite sugerišući da su njihova mišljenja pogrešna, vrlo je moguće da će se uvrediti. Nikada nemojte kontrolisati muškarca Škorpiju, ali ne budite ni previše sebični jer oni vole jake, realne žene koje mogu da isprate ambicioznu ličnost kao što je njihova.

Dama Škorpija voli energične muškarce. Ako ste sa njom u vezi imaćete osećaj da imate više žena. Može mnogo da postigne u životu, ali to isto očekuje od partnera. Strastvena je i seks joj je jako bitan. Budite direktni i ne pravite je ljubomornom. Neka sve karte budu na stolu. Budite verni i posvećeni, ne zapostavljajte ovu damu, jer njoj treba mnogo pažnje i uveravanja da je jedina.

Strelac

Ako želite da pridobijete Strelca morate biti skromni kada je u pitanju ljubav. Muškarca rođenog u znaku Strelca ne smete primoravati na emocionalne obaveze, kao što su razgovori o budućnosti. Pričajte sa njim, postavljajte mu pitanja, delite priče, budite duhoviti, ali ne pokušavajte da saznate previše o detaljima iz njegovog života. Držanjem emotivne distance ćete ga momentalno privući. Inače Strelčevi vole aktivnosti i predstavljaju svakako najlakši znak za zabavljanje i upoznavanje, ali najteži za obavezivanje. Uživajte u vremenu koje ste proveli sa Strelcem i budite spremne da ili nastavite dalje, ili ga delite sa drugom, jer je to upravo ono što će Strelac raditi. Ipak, u ovom odnosu sve se svodi na zabavu.

Dama Strelac će ceniti otvorenost. Pružanje slobode njoj je recept za uspeh. Ne sputavajte je, ne dovodite je u situaciju da mora nečeg da se odriče. Neće to razumeti ni prihvatiti. Bitno je da svako ima svoj život i da je partner pozitivan. Još ako možete negde da putujete zajedno, ne morate da brinete za uspeh veze. Potrudite se da ne upadnete u kolotečinu.

vodič za letnje zavođenje

Jarac

Često skloni melanholiji, Jarčevi cene žene koje mogu da ih nasmeju. Pričajte o svemu, ali nemojte zadirati u njihove emocije. Međutim, oni vole da slušaju o vašim. Kada se muškarac rođen u znaku Jarca bude osećao sigurno on će vam se poveriti. Razgovarajte o ozbiljnim temama i izbegavajte nekonvencionalnost. Jarčevi su pomalo konzervativni. Obožavaju praktične i korisne poklone. Mrze kašnjenje i veoma su tačni. Uglavnom žive po rasporedu i ne vole da ih neko ostavlja da čekaju. Za njih je to odlika neodgovornosti. Budite strpljivi prema Jarcu, jer se ispod tog oklopa krije strastvena i lojalna osoba koja će pokazati svoje pravo lice kada za to dođe vreme.

Pročitajte i  Разноликост писма и језика: Народи у Европи који не користе латиницу

Dama Jarac traži strpljenje. Nemate strpljenja? Nemate vremena? Ne upuštajte se onda u avanturu sa damom rođenom u znaku Jarca. Budite uporni i staloženi i osvojićete je lako. Ona želi da zna da li će neki odnos biti bez stresa, stabilan i da li može da se osloni na Vas. Budite podrška, dobar savetnik i kockice će se vremenom složiti. Njoj posao može biti bitan, tako da ne bi bilo dobro da je sputavate. Jako joj je bitan status i da možete da zajedno napredujete.

Vodolija

Možete biti najlepša devojka na svetu, ali ako muškarca Vodoliju intelektualno ne stimulišete sve pada u vodu. Komunikacija je za ovog muškarca najvažnija. Duboko u sebi on želi ljubav, ali to uzrokuje još dublje probleme zbog n/Mjegove nesposobnosti da razume emocije, pa je zaljubljenom Vodoliji jezik brži od pameti, te imajte strpljenja. Jasno će vam staviti do znanja da se neće promeniti ni zbog koga i zahteva da vi to razumete i poštujete. Potrebna mu je partnerka koja će deliti avanture sa njim. Ukoliko niste sposobni da se nosite sa intelektualnim i nekonvencionalnim putevima Vodolije, morate potražiti nekog drugog. Vodoliji je komunikacijska kompatibilnost najvažnija. Vodolije ne vole devojke koje se žale, tako da budite pozitivne i sve će biti ok.

Dama Vodolija je jedna od teže osvojivih žena. Zašto? Zato što morate imati jedinstven, poseban pristup. Ona ne pada na neke proverene pokušaje, morate biti originalni. Budite joj prvo prijatelj, savetnik, neko ko je tu uvek za nju, pa sve drugo. Ona mora dobro da Vas upozna da bi bila sigurna da može da postoji nešto više, da može da postoji neka budućnost. Svakako, to može potrajati, pa budite strpljivi da ne biste ostali samo u zoni drugarstva.

Ribe

Pričajte o spiritualnosti, astrologiji i svemu što je izvan realnog sveta. Ribe će se u takvoj konverzaciji lako izgubiti. Iako ih privlače osobe sa problemima kojima očajnički treba pomoć, njima samima to jako škodi. Pošto će se Ribe uvek truditi da ispravljaju krive Drine, nemojte im dozvoljavati da preuzimaju vaše probleme na sebe jer će izgubiti sopstveni identitet. Potreban im je jak i pozitivan partner koji će ih učiniti jačim. Ribe vole avanture, nove situacije, društvene događaje i radiće sve što predložite. Nasmejte ih, jer su skloni melanholiji. Delite im komplimente i uvek im izokola govorite koliko im se divite. Budite osećajni, nežni i darežljivi, učinite da se osećaju udobno u vašem društvu, neka misle pozitivno o sebi i neće biti problema.

Dame Ribe su najromantičnije žene Zodijaka, koje ćete osvojiti tako što ćete je voditi na neka nova mesta, u bioskop, spremiti večeru. Lep gest, lepa reč, dobra muzika ili film – sve to su koraci ka njenom srcu. Potrudite se da zna da je jedinstvena, smete biti romantični, ali nikako ne smete biti drski, već nežni. Ostavite joj dooljno prostora da može da igra svoju igru, a u isto vreme je hvalite i jačajte joj samopouzdanje. Izlasci preko dana nisu dozvoljeni, njeno vreme je noć.

vodič za letnje zavođenje

B92,Mondo

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име