На сајту реборнмасцулинитy.цом један странац који је боравио у Србији дао је детаљна упутства у 20 тачака како освојити српску жену, какве су наше даме, шта воле, која су им интересовања… али и шта унапред очекивати ако си странац који жели само секс на једно вече. Оригиналан назив његовог текста гласи “Everything You Need To Know About Serbian Women”, а ми вам преводимо свих 20 тачака његовог гледишта и утиска о нашим женама.

vodič za muvanje srpkinja

1. Српске жене су секси

Пре него што дођете у Србију, саветујем вам да добро истегнете врат јер ћете га стално окретати за прелепим девојкама на улицама Београда.

Српкиње су секси, високе, имају дуге ноге, прелепу задњицу и углавном мање груди. Оне су по мом мишљењу најсексипилније жене у Европи.

Кључна разлика између њих и других девојака у Европи јесте њихова страст. Тешко да ћете налетети на девојке хладног срца или држања. Њихов темперамент подсећа на жене у Шпанији.

Иако су испрва стидљиве, врло брзо постану Бразилке Европе – како их ја називам.

2. Женствене су

Србија је увек била отпорна на феминизам, међутим, Холивуд и други медији полако мењају то. Иако су многе девојке одрасле у патријархату, породичне вредности полако изумиру. Видећете пуно старијих жена које чекају неког милионера да се њима ожени.

Упркос томе, Српкиње су веома женствене. У поређењу са другим женама у Европи, оне знају своју улогу у друштву и браку и умеју да се одлично облаче.

Ипак, Београд није место на које долазите да имате секс. Не очекујте секс на једно вече јер то овде није уобичајено, нити прихватљиво.

Што више будете ишли ка југу, то ће жене бивати конзервативније.

vodič za muvanje srpkinja

3. Говоре енглески

Српкиње одлично говоре енглески језик, па будите веома пажљиви када причате непристојне ствари у њиховом присуству.

4. Дању је прави рај у Београду

Српкиње воле дневне изласке. Преовладава култура кафеа, летњих башти, кафића… то је прва ствар коју сам приметио. Оне само воле да седе, пију и разговарају током дана. Добра места за дневну забаву су Калемегдан (историјска тврђава) и Кнез Михаилова (најдужа улица за шетњу у Београду).

У Београду има толико прелепих жена да сам мислио да сам на другој планети.

Срби углавном гледају своја посла и не причају са странцима. Зато је фактор изненађења на вашој страни. Ако изгледате пристојно и облачите се добро, не би требало да имате никаквих проблема са девојкама.

Многе девојке којима сам пришао на улици биле су стидљиве, али када смо се мало боље упознали, показале су своју праву страну.

5. Странци

Бити странац у Србији није тако лако као што је то нпр. у Кини. Али српске жене мисле да су њихова земља или град досадни. И воле да знају о другим местима.

Дакле, ако сте из САД-а, АУС-а, Ирске, Шпаније, Русије итд, то је сигурно плус. Они само желе да доживљавају нешто ново и другачије.

Странцима се свиђа Србија и мисле за српски народ да је веома гостољубив.

Pročitajte i  С ким ми Срби делимо највише генетског материјала: Можда ће вас ове информације благо разочарати!

6. Постоји два типа Српкиња

Ако морам да их поделим у две групе, онда су то девојке које слушају домаћу и девојке које слушају страну музику.

Девојке које слушају домаћу музику, коју тамо зову турбо-фолк, воле да пију и више уживају у животу. Странцима је теже да смувају овакву девојку.

Оне које слушају страну музику отвореније су према странцима и упознавању других култура.

Зато пажљиво бирајте са ким ћете покушати да се забављате.

srbin i srpkinja

7. Имаћете веће шансе ако покажете интересовање за српску културу

Србија има богату историју, а српски народ говори српски језик. Ако постоји било какав рецепт, онда би требало да научите неколико српских речи (језик је исти и у Босни и Хрватској, тако да ћете га моћи тамо користити. И Црногорци говоре српски језик). Бошњаци и Хрвати користе латиницу, али Срби имају и ћирилицу и латиницу.

Сигурно ће вас многе девојке питати “знате ли неке речи на српском”. Препоручујем да научите неке лоше речи и како да псујете (“јебига” – јеботе). Увек се смеју када псујете на њиховом језику због акцента. Ако користите псовке и увреде, увек можете рећи да сте мислили да то значи “хвала” и да вас је српски пријатељ преварио.

Срби вас неће сматрати “једним од њих”, осим ако не покажете да можете пити ракију (њихово национално алкохолно пиће). Научите да пијете ракију, девојке воле то.

8. Не узбуђујте се превише ако добијете пуно телефонских бројева

Српкиње су прилично намазане. Чиниће вам се да је све сјајно и да сте је оборили с ногу, а онда јој сутрадан пошаљете поруку и не добијете одговор.

Зато сам морао да променим своју игру. Сада сам више заинтересован за њу, где живи, чиме се бави… На овај начин неће мислити да сте само још један од типова који су је мували.

9. Статус

Ово је највећа препрека на коју странци наилазе у Србији. Ако изађете сами у клуб, одмах се придружите некој групи! Уколико додате девојку на Фејсбук, најбоље би било да имате и друге пријатеље из Србије.

10. Конкуренција – мушкарци из Србије

Ако долазите само да имате секс, онда ћете морати да се такмичите са мишићавим Србима.

Многи странци мисле да су кул и алфа мужјаци, и у праву су и не представљају вам претњу.

Ако зауставите неку девојку на улици, углавном ће вас игнорисати ако говорите други језик, а неки од њих ће вам чак и честитати на храбрости.

Међутим, ситуација у клубовима је потпуно другачија. Не препоручујем да прилазите женама на сплавовима и сличним локалима јер су мушкарци прилично територијални.

vodič za muvanje srpkinja

11. Носе маске

У ноћним клубовима, изглед “кучке” врло је чест међу секси девојчицама. Оне су само ставиле тај изглед “не прилази”. Али то је само маска. Такође можете рачунати да ће такве бити заштићене и окружене дебелим пријатељима.

После посматрања неких локалних клубова, схватио сам да српски момци буквално игноришу такве “набеђене рибе” са изгледом старлете или их чак исмевању и смишљају шале не њихов рачун.

Pročitajte i  Нестварна лепота! Плутајућа острва на СКРИВЕНОМ МЕСТУ у Србији остављају БЕЗ ДАХА (ФОТО)

Из неког разлога, овакве девојке можете срести само на местима где се слуша домаћа фолк музика.

12. Реч “курва” је за српску девојку велика увреда

У Србији ћете најниже увредити неку девојку ако је назовете курвом. Многи момци када виде девојку која носи нешто заиста кратко, видеће је као курву. Да не спомињем шта бива тек кад сазнају да је девојка имала секс на једну ноћ. Због тога крес-партије овде нису уобичајене. Довољно је видети коментаре на Фацебооку и Јутјубу на српским каналима и страницама – највише увреда односи се на увреду “курве” или “дроље”. То је главни разлог што српске девојке нису као и Американци.

Због оваквих етикета које им мушкарци олако лепе, српске жене воле да путују, јер у другим градовима и земљама “нико неће знати” о њиховим сексуалним авантурама.

Али, и српске жене често друге жене називају курвама и дрољама када желе да их увреде, а да притом саме себи изгледају невиније од њих. Јер, ако кажеш нешто лоше о другом ти не можеш бити исти као он, зар не? Што нас доводи до следеће тачке.

13. Изолујте је од пријатеља кад желите да је смувате

Ако желите да смувате српску жену, морате савладати ову технику. Нађите било који разлог (“Хајде да попијемо пиће”, “Дозволи да те упознам са неким врло кул”, “Хајде да идемо у шетњу”) и изборите се са свим њеним покушајима да поведе другарице са собом. Ово је важно зато што ће се тешко провести с тобом ако сви њени пријатељи све време гледају. Нађите своје тајно скривено место у клубу и одведите је тамо.

Ако ово урадите исправно и она се сложи да остави своје пријатеље чак и на неколико минута, то је 90% посла.

Запамтите, она се само плаши да ће је њени пријатељи видети као дрољу. А ако желите само шему за вече нема потребе да се спријатељите са целом групом.

14. Студенткиње су скроз промискуитетне

Оне су ваша мета. Многе од њих долазе из малих места у Београд да студирају и већ током прве године преваре дечка. Врло брзо почињу да уче о свим “предностима” великог града.

15. Спонзоруше

Постоји много девојака које траже спонзоре. Оне обожавају када их људи гледају као имућне јер је на појединим местима готово срамотно бити сиромашан.

Зато многе од њих имају “договор” са богатим мушкарцима да им они купују ствари у замену за секс.

vodič za muvanje srpkinja

16. Жене које су превалиле године су превртљиве

Девојке изнад 28 ће вас стално тестирати. Запиткиваће вас који су “ваши планови” са њом и да ли сте спремни да будете с њом озбиљно. Оне ће вам рећи како једноставно не могу да пронађу правог човека, пошто су сви незрели. Али оне ће отворено причати о својим озбиљним годинама и признати да их млађе девојчице превазилазе.

Pročitajte i  Упознајте Бељаницу, планину необичне лепоте, највећи резервоар питке воде у Србији са многобројним крашким изворима и врелима

Такође ће играти доста игара, предомишљаће се у последњем тренутку, покушавајући да вас изманипулишу да будете озбиљни са њима и посвећени у потпуности. Интересантно, ако мисле да сте превише паметни за њихову игру, оне ће једноставно одустати.

Оне су само разочаране што је њихово време прошло и немају проблем да то признају.

Препоручујем да се држите групе 20 – 25 година.

17. Индустрија шминке и козметике је превелика

Током деведесетих, када је земља била у дауну због економских санкција, једине од фирми које су увек радиле били су козметички и фризерски салони. Жене овде, иначе, воле да проводе сате испред огледала чак и када се спремају само за петоминутни одлазак у продавницу.

18. Мода

Што се тиче облачења, наћи ћете све. Од врло добро обученог човека до оног “желим да изгледам као клошар”. У врућем времену, наћи ћете пуно девојака у кратким сукњама које изгледају као проститутке.

Једна ствар коју сам приметио је и та што торбицу носе тако да им је рука савијена у лакту и длан подигнут горе из ког не испуштају свој телефон. Руке и торбе су добар знак да је она Српкиња.

Ако постоји нешто по чему Срби препознају странце, то је њихова одећа. Ево неколико ствари на које треба да обратите пажњу ако желите да се уклапате и када је фризура у питању.

Прво, неуредна, дуга или “само што сам се пробудио” коса је сигуран знак да нисте одавде. Држите се кратко подшишане и уредне косе. У супротном, можете се означити као панкер, хипстер, и изнад свега, странац.

Капе, капице, гумице за косу… оставите их у свом хотелу. Ако сте навикли на нешто на глави, носите заштитне наочаре, чак и на челу.

Ако из неког разлога волите да своје фармерке носите превише навучене горе или пак превише спуштене доле, само ћете изгледати смешно српском народу. Смешно и геј.

19. Плесање

Српске жене воле да играју. Постоји много гласних техно клубова у којима људи иду да се изђускају. Такође, психоделична музика је веома популарна у Србији. Ако је ваш стил игре “манки-денс”, Србија је место за плес.

20. Избегавајте политику

Помисао да је НАТО бомбардовао једну европску земљу не тако давно је прилично изван мене. Они то добро памте и не заборављају. Можда мислите да знате о ратовима 90-их година у овом региону, али ако је извор вашег знања ЦНН или западни медији, само избегавајте ову тему, посебно када разговарате са момцима.

vodič za muvanje srpkinja

Закључак

Ако желите да имате секс са што више жена, онда вам не препоручујем Србију. Међутим, Српкиње су прелепе и обавезно морате да проведете неколико дана у у овој земљи ако пролазите преко Балкана. Срби воле добру храну и пиће и одлични су домаћини. Овде ћете се сигурно добро провести.

Превод текста: Everything You Need To Know About Serbian Women sa rebornmasculinity.com, за Опанак.нет, К.М.

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име