У Србији ће у октобру време бити изненађујуће топло за ово доба године, а према РХМЗ, до средине месеца највише дневне температуре често ће бити изнад 20 степени Целзијуса.

До 17. октобра највише могуће дневне температуре биће између 20 и 24 степена, а најниже између 8 и 12 степени.

Потом се може очекивати захлађење, али температуре до краја месеца, како се наводи, не би требало да се спусте до нуле.

Pročitajte i  "Отац се више забринуо за мене када сам кренуо у цркву него кад сам био на хероину" Исповест Николе Пејаковића о борби са дрогом: У ВЕРИ НАШАО СПАС

У односу на последње дане септембра, већ почетком октобра биће топлије за чак седам степени, температуре ће се кретати изнад 20 степени. У другој недељи октобра такође ће бити сунчано и топлије него на крају септембра, са температурама од око 20 степени Целзијуса.

У недељу и понедељак, 14. и 15. октобра, како се наводи, температура ће бити у наглом паду, са највишом дневном око 14 степени, а потом ће се поново попети на око 20 степени.

Pročitajte i  Све што нисте знали о Милутину Миланковићу: Српски геније, један од највећих умова 20. века имао је изузетно занимљив живот

Периоди кишног времена предвиђају се од 13. до 20. октобра и последњих дана у месецу, када ће максимална температура бити око 12 степени, а најнижа око два степена.

Према сезонској прогнози, у новембру ће средња максимална просечна дневна температура бити изнад вишегодишњег просека, па би новембар требало да буде топлији него што је уобичајено и просечно сув.

Pročitajte i  ГОРШТАК ДАНЕ ДОБИО СТРУЈУ И НОВУ КУЋУ, АЛИ ПАКОСТ ЉУДИ ПОСЕБНО БОЛИ: Све се променило након рођења сина, Кристина ћути, њени љути

Курир/РТС

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име