И ове године у Бањи Врујци: Сабор народног стваралаштва “Врујачки извори” под покровитељством општине Мионица

0
310

Општина Мионица и “Завичајно друштво Врујци” и ове године организују традиционалну туристичку манифестацију “Врујачки извори” у петак 17. и суботу 18. августа у Бањи Врујци.
Догађај представља сабор народног стваралашта на којем ће посетиоци моћи да виде изложбе народне радиности и старих заната и да уживају у концертима фолклорних ансамбала, певачких група и солиста. На штандовима ће своје производе представити прерађивачи воћа и поврћа, меда, лековитог биља, цвећа и мајстори старих заната: грнчари, везиље, каменоресци и други.
За први дан манифестације планирана је Изложба народне радиности и старих заната, која се отвара у 17 часова. Вече је резервисано за музичко сценски програм “Врујачки извори” када ће наступити фолклорни ансамбл и солисти на иструментима.
Другог дана посетиоци ће моћи да виде поставку изложбе, за најмлађе је организована школа плеса, а у вечерњим часовима почиње програм под називом “Прво српско плесно вече”.
Детаљну сатницу можете погледати на плакату:

Inicijalizacija u toku...
Pročitajte i  Изабери своју авантуру, види Србију: Стара планина и Пирот, дестинација са прелепом природом и одличном храном!

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име