W Sushi Галерија ресторан отворен у тржном центру: Укуси модерне јапанске кухиње у новом центру Београда

0
154
Фото: Marko Edge, CarGo

Поводом деветог рођендана ресторана W Sushi, званично је отворен нови објекат овог познатог и ексклузивног ланца модерне јапанске, медитеранске и интернационалне кухиње у тржном центру Галерија.

Гости су до сада имали прилике да уживају у овој прелепој башти на обали Саве, као и у достави преко CarGo Батлера, а од сада могу да се потпуно изместе у чаробан и другачији свет уз јединствен амбијент и невероватне укусе.

Ентеријер новог W Sushi Галерија ресторана потписује један од наших највећих архитектата Бојан Шупељак, а кухињске специјалитете тим добро познатих домаћих, али и интернационалних шефова.

Поред лепоте унутрашњости ресторана, директног излаза на кеј и погледа на реку, ресторан W Sushi Галерија нуди већ препознатљиве егзотичне укусе, као и нову карту коктела креирану да укуси савршено прате експлозију укуса азијске и интернационалне кухиње.

Београђани и сви који посете наш главни град могли су да уживају у укусима модерне јапанске кухиње и осете источњачку културу на више локација – од некадашег првог ресторана на Врачару, на коме је своје путовање почео W Sushi, па све до добро познатих локација у центру Београда и на Сењаку. Сада је то могуће и у највећем шопинг центру у региону – Галерији Београд.

Иако се налази у тржном центру, W Sushi је потпуно одвојена оаза у којој могу да се примете најкалитетнији материјали и текстуре, али и утисак потпуне измештености из ужурбаног тржног центра.

W Shusi Galerija, Фото: Marko Edge, CarGo

Уколико ипак због пандемије и даље избегавате одлазак у затворене просторе, уз апликацију CarGo Батлер сви имају прилику да из удобности свога дома пробају и уживају у Wаsabi и California ролницама, Sashimi Бранцину, Тempura краљевским гамборима, Лосос стејку и другим специјалитетима и то са 50% попуста на сву храну са менија.

Да је у питању место које је већ постало омиљено свим љубитељима јединствене хране и пријатне атмосфере, доказује и то што је пре самог званичног отварања светски познати DJ Бурак снимио live сет у ресторану и тиме симболично изразио наду у боље време пред нама са више дружења и више времена за породицу и пријатеље.

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име