ZA OVAKAV SRPSKI SIR JOŠ NISTE ČULI: Raj za nepca sa malo novca

Ovo je sjajna ideja da se u trapist dodaju prilozi i da mlečno govedarstvo bude isplativo. Brat i sestra Marija i Petar zajedničkim snagama pokrenuli su sopstveni biznis i srpski sir učinili još boljim i lepšim a svakako neobičnijim!

srpski sir

A zašto baš sirevi?

“Oni se tradicionalno proizvode u našoj kući, ali nikad nije bio prioritetni prihod. Ja sam rešila da pretvorim u nešto mnogo više. Zdrava hrana će biti sve više na ceni, a biće je manje“, priča Marija.

Pročitajte i  Боља него француска: Војвођански рецепт за гушчију паштету

Imaju devet ukusa kačkavalja, a tu je i stari sremački, tzv. švapski i vojvođanski kačkavalj.

srpski sir

“Možda će zvučati smešno, ali pre nego što je izbačen sir sa kajsijom na daščici sam po kafićima nosila iseckan sir na degustaciju“, priča ona dodajući da su laki na promenama i ne toliko veliki da ne mogu na taj način da testiraju.

Pročitajte i  Лазарева субота је дан дечје радости: Зашто су деца у центру овог празника који слави Исусово чудо васкрсења Лазара?

“Na prvi zalogaj kapituliraju“, kaže ona svima koji imaju dilemu kakav je ovo spoj.

Za štalu i 15 krava zadužen je Petar. On objašnjava i kako se dobija idealno i kvalitetno mleko.

srpski sir

Kaže da je cena njihovih sireva na sredini i da bi sigurno mogla biti viša. Tako za friški jazak trebate da izdvojite od 300 do 1.000 dinara za kilogram.

Pročitajte i  Из књиге "Болести душе" Николаја Пестова: Питања која ће вам открити да ли је ваше психичко здравље нарушено

Izvor:b92

Народно веровање: Шта да урадите на Врбицу и Цвети да бисте били здрави и лепи

На Лазареву суботу, или другачије- Врбицу, некада су ђаци...

Искористите јединствену прилику: Закупите локал на београдским пијацама!

Овом приликом обавештавамо јавност да је  ЈКП „Београдске пијаце“...