Боранија из рерне: Најбољи летњи ручак пун здравља за целу породицу

Састојци:

400 г свеже бораније 40 мл уља 1 мања главица црног лука 2 чена белог лука 1 мања шаргапа 1 црвена паприка 1 мањи парадајз 30 мл воде слатка зацинска паприка суви зачин бибер со 2 кашике брашна

Састојци за прелив:

3 јајета 60 мл млека

Припрема: Продинстати поврће, додати боранију и зачине. Затим брашно и скивати. Пресути у плех за печење, сачекати да се мало охлади. Затим ставити прелив. Пећи на 180 степени око 15 минута. Пријатно!

Pročitajte i  Радост за жене: Пролећно цвеће које ће вам улепшати башту и терасу

Извор: Летина кухиња

Радост за жене: Пролећно цвеће које ће вам улепшати башту и терасу

Једна од главних ствари којој се жене највише радују...

5 феномелних торти без јаја и млека: Богате и укусне. И за посне и за мрсне дане

Шарена торта500 грама шећера 500 грама млевених ораха 1 - 2...