ZAUVEK ĆEMO PAMTITI NJENO DOBRO VEČE: Umrla Milka Canić

0
538

Milka Canić, supervizor kviza Slagalaica, preminula je posle duge i teške bolesti.

Mesto i vreme sahrane još uvek je nepoznato.

milka

Milka Canić radila je kao profesorka u Prištinskoj gimnaziji, zatim u Vojnoj gimnaziji u Beogradu, a od tada i kao lektor.

Rođena je 18. jula 1944. godine, po zanimanju je diplomirani filolog.

Svi je pamte po čuvenom “Dobro veče”, a jednom prilikom je izjavila:

Pročitajte i  Medeved sa Palića ne gubi vreme u pećini: Pogledajte kako nestrpljivo prilazi i traži hranu od posetilaca!

Gledaoci misle da je moja uloga samo da kažem ono čuveno “Dobro veče”, ali iza toga stoji vrlo odgovoran i naporan svakodnevni rad, koji podrazumeva stalno prelistavanje i iščitavanje enciklopedija, rečnika, knjiga…


U decembru 2012. Milka Canić je izostala sa jednog snimanja “Slagalice”, nakon čega je nastao haos na društvenim mrežama jer su se mnogi raspitivali gde je čuvena supervizorka.

Pročitajte i  Prestižno priznanje iz oblasti turizma: U toku je glasanje za "Turistički cvet"

Ona je tada ispričala da je operisala kičmu kao i da zadatke za kviz priprema od kuće.

“Operisala sam kičmu i odlično se osećam, ali period oporavka još uvek traje. Kod kuće sam i potpuno sam pokretna, ali kada snimamo, mi uradimo nekoliko emisija i prinuđena sam da sedim po pet sati u studiju, a trenutno to ne mogu zbog oporavka. Od kuće pripremam zadatke, a kada gledam emisiju, gledaocima poželim dobro veče”, rekla je tada Canićeva.

Pročitajte i  U Srbiji raste kao korov, a najzdraviji je prirodni lek na sveetu: Leči srce i smiruje živce! Evo kako se koristi

Kurir

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime