Увек су срећне и насмејане! 6 женских имена за ваше ћерке, која привлаче богатство и срећу

0
2957
Foto: Flickr

Биоенергетски стручњаци кажу да име, захваљујући својственој енергији, може утицати на судбину његовог власника. Испоставило се да носиоци тих имена никад не посустају, увек су срећни и насмејани.

У прву групу спадају жене чија имена су привлачила богатство и благостање. То су ова три имена: Ана, Викторија и Марина.

Жене које носе име Ана имају више снаге од других, оне су марљиве и упорне.

Pročitajte i  Највећи српски пријатељ: Ово је чувена реченица коју је Арчибалд Рајс изговорио о Србима након освајања Кајмакчалана

Викторија је, у принципу увек и у свему победник. Способност да анализира ситуацију и дар убеђивања јој помаже да оствари своје циљеве.

Марина се сматра природним вођом. Не плаши се великог тима – с њима се одлично носи. Маринин ситл управљања је онај прави.

У другу групу спадају жене које имају моћ да привуку имућне мушкарце у свој живот. Ова група укључује имена: Анастасија, Злата и Софија.

Pročitajte i  Домаћа супа од младог петла: Специјалитет број један на свакој трпези

Анастасије су скоро увек оне жене које не теже богатству, али се ипак удају за успешне и имућне људе. Судбина им је наклоњена и увек живе добро.

Име Злата привлачи новац попут магнета. Жена која носи ово име увек је упешна када је реч о финансијама.

Софију краси животна мудрост. Судбина је наклоњена жени која носи ово име. Софија ће мудро изабрати особу која је стабилна, па ће увек имати леп прилив новца у кући, док ће она сама радити на томе да се то богатство одржи и прошири.

Pročitajte i  Косовски бој са ког је ПОБЕГАО кнез Лазар: Мало људи зна за овај не тако славан потез нашег цара Лазара из 1369!

Стил.курир

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име