Животна лекција Светлане Бојковић коју сви желе да примене: Ево шта треба да одговорите кад вас неко пита како сте

0
1599

Славна српска филмска, позоришна и телевизијска глумица Светлана Бојковић једном приликом је истакла мудрост која јој много помаже у животу, а одличан је савет за сваког човека:

Светлана Бојковић

“Нико од нас није могао да бира ни где, ни када ће се родити. На неке ствари у животу можемо да утичемо, али не на све. Губици, туге, порази, саставни су део живота. Шта нам онда остаје?

Од потонућа у тугу не вреди ни живети. Зато, када ме питају како сам, одговарам: Одлично! Питају ме како? А мој одговор је: Зато што сам тако одлучила!

Pročitajte i  Очију твојих да није: Присетите се најлепших стихова великог српског песника

Верујте, помаже и мени и другима”, закључила је Цеца.

Из приватне биографије Светлане Бојковић познато је да су јој умрла оба мужа, а данас живи нову љубав са трећим супругом. За покојног глумца Милоша Жутића, за ког се удала врло млада, говорила је да је “успео да подржи чисто зрно честитости” у позоришном њеном раду. Док је још формално била у браку са првим мужем Милошем Жутићем, упознала је и заволела другог мужа Љубомира Муција Драшкића. За њену другу љубав говорила је “да је била је јача од свих правних норми”, али нажалост, раставила их је Муцијева смрт.

Pročitajte i  Шта значи бити добар православац и хришћанин: Професор Владета Јеротић на мудар начин даје одговор на ова питања

У животу је корачала увек уздигнуте главе, па чак и када јој је било најтеже. Никада није посустајала, а признала је да је пролазила кроз депресије.

– Што сам старија више ништа не може толико да утиче на мене да изгубим присебност, или да ме у некој великој мери повреди, али постоји једна друга ствар, а то је депресивност, против које човек мора и треба да се бори. Неке ствари и даље могу да ме повуку у депресију и ту онда опет морам да изналазим своје механизме како би се одбранила и спасила. И успевам, пре свега зато јер сам свесна када се деси таква ситуација- рекла је за једном приликом за магазин “Hello”.

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име