Životna lekcija Svetlane Bojković koju svi žele da primene: Evo šta treba da odgovorite kad vas neko pita kako ste

0
1887

Slavna srpska filmska, pozorišna i televizijska glumica Svetlana Bojković jednom prilikom je istakla mudrost koja joj mnogo pomaže u životu, a odličan je savet za svakog čoveka:

Svetlana Bojković

“Niko od nas nije mogao da bira ni gde, ni kada će se roditi. Na neke stvari u životu možemo da utičemo, ali ne na sve. Gubici, tuge, porazi, sastavni su deo života. Šta nam onda ostaje?

Od potonuća u tugu ne vredi ni živeti. Zato, kada me pitaju kako sam, odgovaram: Odlično! Pitaju me kako? A moj odgovor je: Zato što sam tako odlučila!

Pročitajte i  Episkop šumadijski Jovan: Post osvećuje i dušu i telo naše

Verujte, pomaže i meni i drugima”, zaključila je Ceca.

Iz privatne biografije Svetlane Bojković poznato je da su joj umrla oba muža, a danas živi novu ljubav sa trećim suprugom. Za pokojnog glumca Miloša Žutića, za kog se udala vrlo mlada, govorila je da je “uspeo da podrži čisto zrno čestitosti” u pozorišnom njenom radu. Dok je još formalno bila u braku sa prvim mužem Milošem Žutićem, upoznala je i zavolela drugog muža Ljubomira Mucija Draškića. Za njenu drugu ljubav govorila je “da je bila je jača od svih pravnih normi”, ali nažalost, rastavila ih je Mucijeva smrt.

Pročitajte i  STARAC TADEJ O BUDUĆNOSTI SRBA I LEČENJU DUŠE: Gospod nikad nikog ne ostavlja, osim onog ko ostavlja Gospoda

U životu je koračala uvek uzdignute glave, pa čak i kada joj je bilo najteže. Nikada nije posustajala, a priznala je da je prolazila kroz depresije.

– Što sam starija više ništa ne može toliko da utiče na mene da izgubim prisebnost, ili da me u nekoj velikoj meri povredi, ali postoji jedna druga stvar, a to je depresivnost, protiv koje čovek mora i treba da se bori. Neke stvari i dalje mogu da me povuku u depresiju i tu onda opet moram da iznalazim svoje mehanizme kako bi se odbranila i spasila. I uspevam, pre svega zato jer sam svesna kada se desi takva situacija- rekla je za jednom prilikom za magazin “Hello”.

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime