Сигурни знаци да ћете се ускоро удати или да вас чека нова љубав: према народном веровању ови снови упућују на то

0
4162

Покушавајући да објасни и себи приближи живот и догађаје у њему, човек је тражио тајне знаке који би му указали на то шта га чека.

Многа народна веровања везивана су за разне животне делатности, а из њих никако нису искључена “питања срца”. Тако су многи, а пре свега жене, покушавале да прорекуну дан свадбе и нову љубав помоћу тумечења снова.

Čaj-od-šljiva-O-Svadbama-engleska-i-srpska-svadba-i-venčanje-u-crkvi

7 снова који најављују венчање:

1. Ексер

Уколико санајте да закивате ексере и да вам то иде од руке, онда ће вам и у животу ићи од руке, ваше наде и очекивања ће се остварити. Исти сан може да значи да ћете отклонити опасност. Ако у сну пронађете ексер, испуниће вам се жеља и поправиће вам се материјална ситуација. Криви ексери нису добар знак и треба да пазите на кућу и породицу.

Pročitajte i  Разноликост писма и језика: Народи у Европи који не користе латиницу

2. Журба

Сањати да сте у журби сугерише да сте можда неприпремљени за неку ситуацију. Овај сан такође може да значи да сте у будном животу увек у журби и да не одвајате довољно времена за важне ствари.

3. Жеђ

Задовољити жеђ у сновима означава добитак способности да испуните своју судбину.

4. Експлозија

Сањати да сте сведок експлозије означава да ће ваш живот да експлодира. Предстоји вам велика шанса за побољшање живота. Сањати да сте жедни симболизује потребу која није задовољена.

5. Железница

Сањати железницу може да буде јака метафора за немогућност промене курса. Могуће је да вам овај сан указује на потребу за променом. Ако су шине блокиране, можете очекивати проблеме у пословима.

6. Ждребе

Pročitajte i  Имамо посебну понуду за наше читаоце! Представљамо вам књигу СРБИЈОМ која ће вас очарати јер поносно представља нашу предивну земљу  

Сањати ждребе означава нове успешне подухвате. Видети у сну ждребе може да означава нову, свежу животну енергију. Уколико у сну јашете ждребе, то указује да ћете се ускоро удати.

7. Жито

Као симбол сна жито указује на унутрашњу храну душе или на обиље које је саставни део ваше нутрине. Такође може представљати и обиље које вас окружује у будном животу. Жито је и симбол могућности сталног обнављања себе. Ако је жито у лошем стању, сугерише на тешкоће које је могуће превладати.

ljubav

4 сна који најављују долазак нове љубави:

1. Лутка

Овај мотив у сну има више значења, ско се ви играте с лутком то значи свађу са неким, али ако поклоните лутку то говори о доласку нове љубави у ваш живот.

2. Нагост

Овај чудан мотив често опседа ваше снове, а ако се скидате или сте већ голи, то говори да ћете се са неким тек упознати. Та непозната особа може бити важна за вас јер може бити особа са којом можете имати романсу.

Pročitajte i  Имамо посебну понуду за наше читаоце! Представљамо вам књигу СРБИЈОМ која ће вас очарати јер поносно представља нашу предивну земљу  

3. Постељина

Кревет и постељина говоре да сте спремни за нову љубав и на то да сте у могућности да прихватите нове емоције. Ако сањате белу платнену постељину, онда сте потпуно спремни за долазак нове љубави.

4. Густа шума

Ако се налазите у шуми из које не можете пронаћи излаз, онда још увек нисте спремни за нову љубав. Успешан бег из шуме значи да сте спремни за нову везу и да ће вас ускоро пронаћи љубав.

(Espreso)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име