Акција траје још данас: Више од 1.000 људи искористило бесплатну CarGo услугу за вакцинацију

0
231

CarGo позвао грађане да још данас искористе бесплатну услугу до Сајма и вакцинишу се пред празнике

Након свега пар дана колико траје акција бесплатне CarGo услуге за све који су добили позив да се вакцинишу на Сајму, више од 1.000 људи је искористило ову погодност. Тачније, 1.248 чланова CarGo удружења је и бесплатно и безбедно стигло до главног чворишта вакцинације у Србији.

„Надали смо се да ће ова акција додатно подстаћи људе да се вакцинишу пре празника. Верујем да ће сада сви моћи безбрижније да оду својим кућама и загрле своје најмилије без страха да ће тиме угрозити њихово здравље“, рекао је председник Удруења грађана CarGo Александар Вучић.

Pročitajte i  CarGo dodelio nagradu za studiju o isplativosti: Studenti dokazali da se električni automobili najviše isplate

Вучић је још једном позвао и остале грађане, који су добили позив да се вакцинишу на Сајму, да то ураде већ данас јер је CarGo услуга бесплатна до 15 часова са било које локације у Београду.

„Они који имају позив за вакцинацију на Сајму, могу да искористе бесплатан CarGo, а потребно је да се лоцирају и укуцају промо код CarGoButler који ће им обезбедити бесплатну услугу до Сајма“, објаснио је он.

Pročitajte i  Ово треба да радите када вас обузму црне мисли: Једини исправан начин по оцу Тадеју да се изборите са њима

Председник CarGo је подсетио да је акција бесплатне CarGo услуге почела у понедељак и додао да ће CarGo наставити са хуманим мисијама како би помогао грађанима, медицинском особљу, али и држави да се избори са корона вирусом.

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име