„BEOGRADSKI NOĆNI MARKET“ – PONOVO SA VAMA NA PIJACI „KALENIĆ“

JKP „Beogradske pijace“ i „Najjači ukusi Srbije“ pozivaju vas na 31. Beogradski noćni market“, koji će se održati u petak, 23. septembra, od 18 do 24 časa na pijaci Kalenić“.

U srcu Vračara, na pijaci „Kalenić“, koja je jedan od simbola Beograda, očekuje vas veliki broj starih i novih izlagača, dobar provod i mnogo lepih trenutaka, „začinjenih“ ukusnim slatkim i slanim poslasticama šampiona pijaca, restorana i barova.

Na Beogradskom noćnom marketu posetioci će biti u prilici da se prisete poznatih, ali i da osete nove ukuse i mirise. Na ovoj popularnoj manifestaciji nastupiće veliki broj poljoprivrednih proizvođača sa beogradskih pijaca, kao i male porodične radionice sa bogatom ponudom  domaćih proizvoda i specijaliteta. Ovaj muzičko-gastonomski festival postao je prepoznatljiv i po učešću brojnih umetnika i dizajnera, odličnoj ponudi kreativnih i unikatnih modnih proizvoda, kao i kućne galanterije. Na našoj tradicionalnoj manifestaciji posetioce očekuje veliki izbor hrane i pića, specijalno pripremljenih za ovu priliku.

Beogradski noćni market će svakako biti pravo mesto za kupovinu poklona i dobrog provoda, jer će ovaj ambijent, uz prisustvo di džeja Timbea, upotpuniti novi i stari muzički hitovi.

 

DOĐITE DA UŽIVAMO U HRANI, MUZICI I DOBROJ ATMOSFERI !

ULAZ JE SLOBODAN

Zemunska pijaca: Novi izgled, stari duh

Posle modernizacije pijaca „Palilula“, „Stari Merkator“, „Borča“ i „Beogradski...

Zakupite tezgu: Beogradske pijace objavile oglas za izdavanje u zakup pijačne opreme

Ovom prilikom obaveštavamo zainteresovana lica da je danas, 22....