CarGo и Хиландар уручили 1.200 пакетића на Савиндан

0
62

Поводом школске славе Светог Саве, платформа CarGo и манастир Хиландар уручили су 1.200 пакетића деци у основним школама из Медвеђе, Прешева и Бујановца, као и деци са Косова и Метохије.

“Брига о најмлађима одувек је била кључна везивна нит Хиландара и CarGo платформе. Драго нам је да за школску славу Светог Саву можемо да обрадујемо основце из Медвеђе, Бујановца, Прешева и са Косова и Метохије. Када видимо све искрене дечије осмехе добијемо додатну мотивацију да наставимо са ширењем заједничке хумане мисије, а наше најмлађе учимо како се брига показује делима, а не само речима”, рекао је Милош Стојковић, испред манастира Хиландар и удружења грађана CarGo.

Поред дечијег кампа пријатељства у Сијаринској бањи у који је донирано више од 125 хиљада евра, CarGo и манастир Хиландар заједнички су подржали бројне појединачне хуманитарне иницијативе.

“CarGo је једина компанија која је побратимљена са манастиром Хиландар. То није случајно, али надамо се да ће то послужити као прави пример другим компанијама. Наравно, најзаслужниии су чланови удружења CarGo, који свакодневним коришћењем услуге учествују у мисији солидарсности и хуманости”, закључио је Стојковић.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име