CarGo najavio: 20 miliona evra novih investicija

0
233

CarGo, prva super aplikacija u jugoistočnoj Evropi, najavila je novi set ulaganja u vrednosti od 20 miliona evra u 2022. godini.

Direktor kompanije CarGo Technologies Vuk Guberinić rekao je za božićni Blic da pored CarGo usluge, Batler dostave i CarGo Medicala, kompanija u 2022. nastavlja sa širenjem i ulaganjima.

Stigli smo do milion članova i istorijski najvećeg broja pružaoca usluge. CarGo raste iz dana u dan. Upravo zbog toga, ali i realizacije drugih ideja, radimo na pripremi nove investicije od 20 miliona evra u 2022. godini. Sve to smo uspeli zahvaljujući našim korisnicima koji su prihvatili uslugu i pomogli nam u razvoju, na čemu smo im od sveg srca zahvalni“, dodao je Guberinić za Blic.

On je dodao da je zbog ogromne potražnje, ali i prazničnih gužvi, uvedena i opcija prioritetne usluge.

„Uveli smo i mogućnost prioritetnog dobijanja CarGo usluge. Shvatili smo da se često, zbog istorijski visoke potražnje dešava da korisnici ne mogu da naruče uslugu u trenucima kada im je najneophodnija. Taster „priority“ će onima koji se odluče za to, omogućiti da prvi dobiju uslugu“, objasnio je Guberinić.

Guberinić je najavio i uvođenje video kluba i uslugu CarGo Pay, koja će olakšati sve transakcije, potpuno elektronski i transparentno.

„Super aplikacija je jedinstvena aplikacija sa velikim brojem novih funkcionalnosti, ali i novih usluga. Verujem da će sve ljubitelje sporta

obradovati sportski kanali koje će moći da prate sa bilo koje lokacije putem našeg CarGo Klik TV-a. Sadržaj će moći da strimuju i na TV ekranima. U ponudi će takođe biti i veliki broj drugog sadržaja, a uskoro ćemo imati i opcije za neprekidno slušanje muzike“, zaključio je Guberinić.

 

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime