Čudan trend zavladao među Srbima- sve više njih ide pod nož da bi smanjili penis

0
803

Prema rečima prof. dr Miloševića više od 10 posto muške populacije u Srbiji pati zbog veličine polnog organa.
Naime, kako doktor kaže, zbog veličine penisa mnogi muškarci ne mogu da postignu zadovoljavajuću erekciju, što remeti njihov seksualni život.

Na operacionom stolu našao se i Zoran M. (40) koji je zbog ovakovg problema godinama patio.

smanjenje penisa 2
– Zoran je vrlo hrabar i dugo se borio sa svojim problemom – navodi prof. dr Aleksandar Milošević, hirurg urolog, dok spremno čeka sa svojom ekipom da anestezija počne da deluje.

Pročitajte i  Имамо посебну понуду за наше читаоце! Представљамо вам књигу СРБИЈОМ која ће вас очарати јер поносно представља нашу предивну земљу  

Doktor kaže da se u Srbiji sve više muškaraca odlučuje na ovakav čin!

– To je dobro, ako se uzme u obzir da 10 posto muške populacije pati zbog veličine polnog organa. Izgleda da im se nešto desilo u glavi i više se ne skrivaju po svojim sobama, već hrabro dolaze da reše problem. Zoran konkretno, kao i svi ostali pacijenti, godinama nije mogao da postigne zadovoljavajuću erekciju. Ranije je pio lekove za potenciju, a onda je prestao. Povukao se u sebe. Izgubio je samopoštovanje, samopouzdanje i počeo da izbegava svaku indiciju seksualnog čina – navodi Milošević.

Pročitajte i  Разноликост писма и језика: Народи у Европи који не користе латиницу

Normalna veličina penisa je do 8cm u opuštenom stanju, a u erekciji od 12 do 14cm, penisi koji su veći od 17cm često ne mogu da održe erekciju.

smanjenje penisa

Operacija smanjenja penisa obavlja se u lokalnoj anesteziji i traje oko sat vremena. Osoba koja se odluči na ovakav poduhvat može normalno da funkcioniše već za tri dana, dok prvi seksualni odnos može imati tek za 30 dana.

Pročitajte i  Имамо посебну понуду за наше читаоце! Представљамо вам књигу СРБИЈОМ која ће вас очарати јер поносно представља нашу предивну земљу  

Suština ove operacije je da se smanji kapacitet penisa, kako bi se dobio manji rezervoar krvi, čime se postiže čvrstina, naveo je dr Milošević.

Alo

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име