Čuveni Bojsi iz “Mućki!” OBOŽAVA Srbiju – Ovo je NAJNOVIJI dokaz za TO i svi su ODUŠEVLjENI

0
381

Glumac Džon Čalis, čuveni Bojsi iz “Mućki”, je tokom januara posetio Beograd, a danas je najavio svoj novi dokumentarac o našoj prestonici.

Bojsi u filmu prikazuje svoje putovanje kroz Beograd i vidimo kako pokušava da otkrije koliko su zaista “Mućke” popularne u Srbiji i zašto. Zanima ga zašto je britanska serija jedna od najpopularnijih u zemlji koja je toliko daleko.

Pročitajte i  Običaji na Veliku Gospojinu: Na veliki crkveni praznik žene posebno treba da obrate pažnju da...

“Bojsi je u Srbiji dočekan kao nacionalni heroj, fanovi i mediji su mu posvetili puno pažnje. Pokušavao je da sazna više o zemlji i narodu kome “Mućke” toliko znače”, navedeno je na Bojsijevom sajtu.

Dokumentarac bi trebalo da izađe 4. septembra. Bojsi poručuje svim fanovima koji sad naruče DVD da će dobiti potpisani primerak. Takođe, izgleda da je britanski glumac zaista odlučio da našu zemlju pokaže u najboljem svetlu, ali i da je izreklamira celom svetu. Na sajtu nudi potpisani dres Crvene zvezde, kao i niz karikatura sebe pored srpskih spomenika kulture.
Jedna od tih karikatura se čak našla i na njegovoj profilnoj slici na Tviteru.

Pročitajte i  Proročke reči oca Gavrila od kojih ćete se NAJEŽITI! Uzeće nam i Kosovo, i Sandžak, i Crna Gora će Albanija biti, a ONDA će se desiti OVO i SRBIMA će SVANUTI

Espreso

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime