Кулинарство и занатство: „Дани Срема, Баната и Бачке“ овог викенда на пијаци Пaлилула

0
535
Удружење жена Срема, Баната и Бачке

Удружење жена Срема, Баната и Бачке представиће обичаје и укусе свога краја у  суботу и недељу, 25. и 26. септембра од 08 до 16 сати на пијаци Палилула“.

Посетиоци палилулске пијаце ће осим у пријатном амбијенту, разноврсној и богатој понуди свежих и висококвалитетних намирница, имати прилику да уживају и у сланим и слатким специјалитетима и бројим ручно рађеним производима, специјално припремљених за ту прилику.

Слани и слатки специјатети Срема, Баната и Бачке

Чланице овог Удружења на тај начин показују креативну иницијативу да делове прошлости вештином својих руку имплементирају и у савремене токове стваралаштва. Кроз кулинарство и занатство бројне обичаје чувају од заборава, негујући их кроз разне манифестације.

Радом и међусобном сарадњом доказале су да различитости уместо да нас раздвајају могу бити тачке које нас спајају, обогаћују наше друштво у целини и стварају основ за социјални, економски и културни прогрес.

Позивамо вас да посетите пијацу Палилула, једну од најлепших  пијаца у овом делу Европе, да заједно славимо креативност, занатство и уметност и допринесемо очувању културног наслеђа.

 

„Дани Срема, Баната и Бачке“ – пијаца Палилула

субота и недеља, 25. и 26. септембар

 ЈКП „Градске пијаце“ – традиција која траје

     

                                                                                       

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име