Доказ да су ЧУДА МОГУЋА: Мироточила икона Свете Петке у Борчи

0
2639

На Видовдан, 28. јуна десило се чудо у храму Свете Петке на Овчанском путу – Икона Свете Петке је мироточила.

“Велики си Господе и чудесна су дела твоја и нема речи која је кадра да их опева!

Само љубав Божја и љубав угодника Божјих тако је велика да се даје и праведним и неправеднима и злим и добрима. Данас сви ми који смо били у храму св. Петке видели смо да је у јендом тренутку икона св Петке засијала таворском светлошћу и одмах почела да обилно мироточи. Миро се сливало низ икону а миомирс је испунио свети храм. Звонили смо, отпевали тропар икондак а ако Бог да као и годинама до сада служићемо акатист пред мироточивом иконом св Петке у 18х. Нека се њена љубав и милост излије на све који буду долазили и Њој се молили. Слава Богу за све!” стоји у званичној објави храма Свете Петке на Овчанском путу у Борчи.

Pročitajte i  "Жене бране своје мужеве који се окрећу за другим женама" Отац Предраг Поповић ШОКИРАН стањем у браковима у Србији: Отворено проговорио о прељуби

Шта је свето миро?

Свето миро је густа и масна течност која тече из костију и из нетрулежног тела светитеља или његове иконе. Они који су присуствовали таквом чудесном догађају тврде да је осећај неописив. Да је течност пријатног мириса и да има умирујуће дејство.

Верује се да се миро јавља онда када је светац, који је увек присутан, задовољан и покушава да укаже на своју добру вољу.

Pročitajte i  Није "ПОП" него "свештеник" или "отац": Постоји велики разлог због ког је погрешно ословљавати га овим именом

Стил

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име