Храна коју Србија воли: Ексклузивно на CarGo Батлеру 50 одсто попуста на Сарма бар, Тамам кебаб и Скара роштиљ

0
990
Сарма бар

CarGo Батлер богатији је за три нова бренда Сарма бар, Тамам Кебаб и Скара, који потпуно мењају доживљај познатих укуса и који ће ексклузивно бити доступни на CarGo апликацији.

Генерални директор CarGo Батлера Никола Аћимовић рекао је да је због отварања нових брендова и њиховог повезивања на CarGo Батлер чак 50 кувара и другог особља добило посао у тренутку када је услед короне значајно опао промет угоститеља.
„Најавили смо нове ексклузивне брендове на Батлеру, који доводе до отварања и задржавања радних места и драго ми је што реализујемо овај смео план. Три бренда – Сарма бар, Тамам кебаб и Скара, ексклузивно доступни на Батлеру, представљају први корак у остварењу тог циља. Батлер ће наставити да буде синоним за квалитет, брзину и помоћ заједници у којој послује”, изјавио је Аћимовић.
Корисници CarGo Батлера сада могу са 50% попуста да пробају најбољу бакину сарму из Сарма бара, прави српски роштиљ из ресторана Скара или оријенталне специјалитете из Тамам Кебаба.

Никола Аћимовић, генерални директор Батлера

Да у Сарма бару знају шта је право „сармољубље” показује и то што је свака сарма припремљена од најбољег комада меса, брижљиво замотана и кувана на правом Смедеревцу како би здрава, домаћа храна стигла до сваког Батлер корисника у најкраћем могућем року.
Како наводе из Батлера, за љубитеље турских специјалитета ту је Тамам Кебаб који те са традиционалним укусима води у Истанбул. Поред тога, пружа и иновативне кебабе са отопљеним сиром и пилећим батаком, као и нове специјално осмишљене укусе хумуса и ролованог кебаба.
Они који воле роштиљ препознаће по мирису и укусу прави српски роштиљ из ресторана Скара, где има довољно меса за цело друштво кроз боx пакете, али препоручују остављање места у стомаку и за слаткише које су припремили.
Из Батлера додају да свакодневно расте број ресторана и да тренутно 400 ресторана нуди своје специјалитете члановима Удружења CarGo, као и да је циљ да у наредних месец дана буде упослено још људи кроз отварање нових брендова.

Аутор: CarGo

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име