За српском глумицом мушкарци су лудели! Била је секс-симбол 90-их, а сада се повукла из јавности и ПОСВЕТИЛА МАНАСТИРУ

0
913
Фото: Јутјуб/принтскрин

Глумица Ивана Михић некада је пленила гледаоце крај малих екрана својом лепотом и стасом. У последње време , јавност нема прилику да је виђа тако често.

Глумица се повукла из јавности, водећи један миран и хармоничан стил живота. Преселила се у родитељску кућу ван Београда, те се на тај начин склонила од грдске буке.

Ивана Михић негује успомену на своје родитеље и детињство које је са њима провела. Kао мала, често је са родитељима посећивала манастир Рајиновац, надомак Гроцке.

Pročitajte i  Дечко јој је трагично настрадао у олуји, а она је умрла од дроге: Тужна животна прича српске глумице, коју су сви волели

Данас, она такође посећује овај манастир, а није тајна ни да учествује у његовом реновирању.

„Последње три године моји одласци у Рајиновац добили су посебну димензију. Отац је тамо у вечном миру. Одласцима у манастир стекла сам неколико пријатеља који су везани за ово место. Разговарала сам са Серафимом око манастирских потреба и његовим идејама и плановима за унапређивање манастира, па сам се постепено и сама укључивала, јер сам била у ситуацији да могу да помогнем. Знала сам ко би могао и ко би био спреман да нам помогне“, рекла је глумица и додала:
“Архимандрит Серафим, као старешина манастира, свакодневно поред својих духовних активности лично обавља и све физичке послове, зидарске, мајсторске и према манастиру се опходи као прави домаћин. Тако сам га затицала на трактору или за косилицом. Трудим се колико могу да помогнем таквом човеку који је и изутетно образован, завршио је богословију и говори руски и енглески.”

Pročitajte i  СУТРА ЈЕ ВЕЛИКИ ПРАЗНИК И ЦРВЕНО СЛОВО: Црква и верници обележавају дан посвећен Светом Јовану Крститељу, ПОСТ је обавезан

з јавности, водећи један миран и хармоничан стил живота. Преселила се у родитељску кућу ван Београда, те се на тај начин склонила од грдске буке.

Ивана Михић негује успомену на своје родитеље и детињство које је са њима провела. Kао мала, често је са родитељима посећивала манастир Рајиновац, надомак Гроцке.

Pročitajte i  Како да уштедите грејање и сачувате топлоту у дому: Само ставите ОВО НА ПРОЗОРЕ! Јефтини трикови које ћете увек користити

Глумичин отац почива управо у порти овог манастира, што је била његова посебна жеља.

Извор: Стил.Курир

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име