Све што вам је потребно за ову новогодишњу посластицу су куповно лиснато тесто и еурокрем. Не мора бити нутела, као на снимку, има и јефтинијих варијанти, а једнако је укусна. За посну варијанту можете изабрати посни какао крем, или кувану чоколаду истопити и помешати са млевеним кикирикијем или састојком по жељи.
Колач се прави за 5 мин! Изненадићете се колико лако и једноставно може бити прављење празничних посластица. Погледајте видео!

Припрема: На развучено лиснато тесто намажите чоколадни крем, па преко слоја крема ставите још једно развучено тесто. Са стране исеците тесто са чоколадним кремом у облик јелке, а вишак теста склоните. Своју јелку од теста исеците са стране на “ресе”, а када их исечете увијајте их спирално, као у видео прилогу, пише Лиса.рс.
Добијену јелку премажите жуманцетом и убаците у рерну да се пече око 25 минута на 180 степени. Посластицу поспите шећером у праху. Пријатно!
Ево и кратког видео упутства:
Lisa