Састојци:
300 г кондензованог млека
60 мл сока од лимуна
600 мл слатке павлаке
20 г какао праха
18 комада кекса
Припрема:
Kондензовано млеко помешајте са лимуновим соком, па умутите миксером на најслабијој брзини, пар минута. Слатку павлаку умутите да добијете чврст шлаг. Помешајте је са кондензованим млеком, па добро сједините тако да добијете уједначену крему. На дно четвртастог плеха или калупа поређајте кекс. Фил поделите у два дела, па у једну половину додајте какао, а другу оставите да буде бела. Прво преко кекса премажите бели фил и лепо га поравнајте уз помоћ шпатуле. Преко пажљиво нанесите чоколадни фил, па одозго поређајте још један ред кекса. Торту ставите у замрзивач на нека 3-4 сата да се у лепо стегне. Након тога је сеците на парчиће жељене величине и служите.
Извор: Ствар укуса