Конак Кондир у Бањи Врујци: Савршено место да одморите душу и тело

0
1661

У подножју прелепих планина Дивчибара и Рајца, на свега 10 километара од Мионице, а 90 од Београда смештена је једна од најлепших и најмлађих бања наше земље, Бања Врујци.

Ово лечилиште сваке године постаје све популарније место у које долазе гости из свих крајева наше земље, али и ван њених граница. Ту проналазе своју оазу мира и време проводе у свим благодетима које бања нуди.

У срцу Бање Врујци смештено је бајковито имање породице Ковачевић на коме се налази чаробни „Конак Кондир“ који је окружен прелепим природним пејзажима, најлепшим цвркутом птица и разнобојним цвећем.

У конаку се налази 11 соба и три апартмана, испред је отворени базен, шанк и двориште. Ту је и етно кафе, ресторан, летња башта и конгресна сала.

Током топлих летњих дана гости се могу расхладити у базену који се сваког дана празни и пуни чистом термалном водом просечне температуре око 25 степени.

Такође, свој боравак могу употпунити уживањем у различитим специјалитетима традиционалне српске хране коју професионални кувари припремају на лицу места.

Али оно што је најважније, овде ће вас широког срца и раширених руку дочекати љубазни и гостопримљиви домаћини и ваш боравак у Конаку Кондир учинити незаборавним.

За више информација на:

https://www.facebook.com/konak.kondir

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име