Posetite Ljuboviju ovog leta: Direktorka Turističke organizacije Srbije Marija Labović u kampanji “Izaberi svoju avanturu! #vidisrbiju”

0
708
Manastir Sveti Nikolaj Srpski

V.d. direktora TOS-a, Marija Labović, posetila je Ljuboviju, u okviru letnje promotivne kampanje, pod sloganom “Izaberi svoju avanturu! #vidisrbiju”. Pre dolaska u Ljuboviju obišli smo manastir “Sv.Nikolaj Srpski” smešten u podnožju Sokolske planine, Manastir je zadužbina episkopa šabačkog, gospodina Lavrentija. Posvećen je Sv. vladiki Nikolaju Velimiroviću. U krugu manastirskog kompleksa nalazi se muzej, konak i veći smeštajni objekat koji može da primi i do 300 gostiju.

Direktorka TOS-a Marija Labović u poseti manastiru

V.d. direktorka TOS-a Marija Labović, obišla je i obalu Drine na mestu gde će biti izgrađen auto-kamp u Ljuboviji, na osnovu projekta za koji su od ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija dobijena sredstva. Posetili smo i etno domaćinstvo “Vrhpolje” i još nekoliko smeštajnih kapaciteta na priobalju Drine.

Pročitajte i  Dobrodošli u Suboticu: Mesto sa prostranim ravnicama, slasnim gombocama, prelepim nacionalnim parkom i neprocenjivim kulturnim nasleđem

Turisti koji posete ovu destinaciju, mogu da uživaju u lepoti Drine ali i u aktivnom odmoru uz ribolov, rafting ili planinarenje. Domaćini organizuju izlete do manastira u Sokogradu i Belim Vodama, kanjona Trešnjice, gde je stanište beloglavog supa, i Bobije, jedne od najlepših planina u Srbiji. Na raspolaganju su i vožnja bicikala u prirodi i pešačke ture.

Pročitajte i  Rajhlova palata u Subotici: Remek delo Mađara iz Apatina kojim se Srbija ponosi

Poslušajte šta je direktorka TOS-a Marija Labović rekla o Ljuboviji i njenoj turističkoj ponudi.

 

 

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime