Посетите Љубовију овог лета: Директорка Туристичке организације Србије Марија Лабовић у кампањи “Изабери своју авантуру! #видисрбију”

0
913
Манастир Свети Николај Српски

В.д. директора ТОС-а, Марија Лабовић, посетила је Љубовију, у оквиру летње промотивне кампање, под слоганом “Изабери своју авантуру! #видисрбију”. Пре доласка у Љубовију обишли смо манастир “Св.Николај Српски” смештен у подножју Соколске планине, Манастир је задужбина епископа шабачког, господина Лаврентија. Посвећен је Св. владики Николају Велимировићу. У кругу манастирског комплекса налази се музеј, конак и већи смештајни објекат који може да прими и до 300 гостију.

Директорка ТОС-а Марија Лабовић у посети манастиру

В.д. директорка ТОС-а Марија Лабовић, обишла је и обалу Дрине на месту где ће бити изграђен ауто-камп у Љубовији, на основу пројекта за који су од министарства трговине, туризма и телекомуникација добијена средства. Посетили смо и етно домаћинство “Врхпоље” и још неколико смештајних капацитета на приобаљу Дрине.

Туристи који посете ову дестинацију, могу да уживају у лепоти Дрине али и у активном одмору уз риболов, рафтинг или планинарење. Домаћини организују излете до манастира у Сокограду и Белим Водама, кањона Трешњице, где је станиште белоглавог супа, и Бобије, једне од најлепших планина у Србији. На располагању су и вожња бицикала у природи и пешачке туре.

Послушајте шта је директорка ТОС-а Марија Лабовић рекла о Љубовији и њеној туристичкој понуди.

 

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име