Мајка ме је ПРОКЛЕЛА и моју породицу је затекао ужас: Истинита прича са Свете горе како је Старац Пајсије помирио мајку и сина

0
7687

Истиниту причу о проклетству мајке испричао је мудри старац Пајсије. 

Дошао ми је човек плачући у келију: “Оче, мајка ме проклела. Моју породицу је снашла велика беда, болести, ништа ми не иде, све се руши око мене.”

Рекох му: “Не би те мајка проклела из чиста мира, сигурно нешто није како треба.” Он размисли.

Pročitajte i  Данас су Божићне покладе: Срби славе Светог апостола Филипа и спремају се за пост! Ове обичаје треба испоштовати до поноћи

“Да, има и тога.” Рекох му опет: “Иди замоли мајку за опроштај.”

Он рече: “Хоћу, оче, дај ми благослов да то урадим.”

“Мој благослов имаш, али треба и мајчин благослов да добијеш.”

Он се двоумио. “Тешко да ће ми дати, оче.” Рекох му опет: “Само ти иди, па ако ти не да, реци јој овако: “Један старац ми је рекао да размислиш, јер ћеш и ти једног дана предати душу Богу.”

Pročitajte i  Данас славимо Светог апостола Матеја: Сви који имају ФИНАНСИЈСКЕ ПРОБЛЕМЕ ТРЕБА ДА ИЗГОВОРЕ ОВЕ РЕЧИ

Отишао је и мајка га је на крају ипак благословила, рекла је: “Дете моје, нека на теби буде благослов Авраамов!” Прошло је јако мало времена, а тај човек је дошао на Свету Гору, носио је пуно поклона, играо је од радости. Стално је понављао: Слава Ти, Боже! Плакао је.

Од тренутка кад је био код мајке сав живот му се променио, толико је деловао тај благослов да су сви проблеми нестали. Деца су оздравила. Добио је мир. Све што је пропадало кренуло је у напредак.

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име