Mister D стигао у Суботицу

0
255

Mr. D, сервис за доставу хране, поред Београда, Новог Сада, Ниша, Чачка, Крагујевца, Крушевца, Лесковца и Панчева, од данас је доступан и у Суботици. Домаћи сервис за доставу хране стекао је брзо велики број задовољних корисника.

„Примили смо велики број питања у вези са проширењем наше услуге, па верујем да ћемо овим обрадовати многе Суботичане који су стрпљиво чекали. Суботица је заслужила квалитетну платформу за  наручивање, а са Mister D је коначно и има. Верујем да ћемо будуће кориснике обрадовати понудом коју смо спремили за њих. Договорене су сарадње са најбољим ресторанима, а број партнера ће временом расти“, рекао је директор Mister D, Марко Станковић.

Pročitajte i  Родитељи, ово није за игру: Видео игрице, чак и оне стратешке, заглупљују децу!

Mister D тренутно сарађује са преко 1200 ресторана домаћих и интернационалних кухиња у девет градова широм Србије.

„Трудићемо се да висок квалитет услуге не мењамо, већ само унапређујемо сваки сегмент понаособ. Свакодневним акцијама и попустима, као и лоyалтy програмом који смо увели одужићемо се нашим верним корисницима. Поред повећања броја партнера у градовима у којима смо присутни, план за наредни период је проширење услуге и на остале градове у Србији“, додао је Станковић.

Pročitajte i  Ћирило и Методије су Словенима подарили писменост како би разумели хришћанску мисао

Апликацију Mister D Local Food Delivery можете преузети са App  или Play stora.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име