Ово се сматра најлепшим пророчанством Тарабића: Многи једва чекају да се оствари

1
934
Фото: Јутјуб/принтскрин

Милош и Митар Тарабић били су рођаци, а визије креманских пророка записао је сеоски прота Захарије Захарић.

И сам крај одакле браћа Тарабићи потичу важи за мистично место. Наиме, у њему се налази кремански камен, који људима, верује се, даје посебна својства. Такође, спомиње се и кугла која је пала из свемира и заправо је камен вулканског порекла. Чува се у кући пророка и може се видети.

Бројни људи сматрају да су Милош и Митар, већ, дали одређене одговоре, када је реч акутелним дешвањима.

– Велико је сагласје више пророка о Трећем светском рату, а Kреманско пророчанство је дало своје виђење. Неки за његов почетак сматрају чак и кобну 1999. годину, кад је нападнут српски народ и речено је да ће се водити у етапама. Да ли је ово сада једна од њих, велико је питање – каже за РИНУ Драган Пјевић из Kремне, тумач пророчанства чувених Тарабића.

Pročitajte i  BigPizza од сада доступна на Mister D апликацији

Наглаша да оно што је написано у њиховој првој књизи сада се може повезати са неким догађајима.

– Kаже се да Русија постаје најмоћнија сила на свету и свако ће се о њено пријатељство отимати. Долази цар у Русију чија ће се реч слушати и на небу и на земљи. По пророчанству, Русија узима Цариград и Аја Софија постаје православна богомоља. НАТО се распада, а да неће више бити рата указује у пророчанству записана реченица – устаните мртви, да видите какав је сад леп и срећан живот – рекао је Пјевић.
И истиче да иако су били неуки и неписмени, речи Тарабића се и данас препричавају.

Pročitajte i  Икона Богородице Пећке: Учинила је многа чуда у граду Пећи, ношена је у литији кроз град и од куће до куће домаћина

– Највеће интересовање за Kреманско пророчанство настало је кад је изграђена брана и формирано Заовинско језеро, јер су они давно рекли да ће “Дрина потећи узбрдо”, што у то време нико није могао ни да замисли. Црне гује попиће изворе, мислећи на цеви. Записано је и да су наговестили да ће нестити новац, да ће се људи враћати из белог света у колонама поново у Србију, као и да ће се појавити нека справа са којом ће људи разговарати, мислећи на мобилне телефоне – каже Драган.

Pročitajte i  На челу са моштима Светог владике Николаја: Патријарх Порфирије позвао народ на Спасовданску литију

Нека њихова пророчанста, која су на нашу срећу охрабрујућа, још увек се нису остварила.

– Kаже се да ће се на крају направити једна велика држава у којој ће све нације и народи живети срећно. Видећемо шта се под тим подразумевало – закључује Пјевић.

Извор: Стил.Курир

Inicijalizacija u toku...

1 KOMENTAR

  1. Postujem i volim bracu Ruse i Rusiju ali je to iz ove perspektive nemoguce da Rusi osvoje Carigrad.Rusi za tri meseca ne mogu osvojiti zelezaru u Mariupolju vode rat uz glupi povik URAAAA izgubili su mnogo vojnika i tehnike samo zato sto imaju nesposobni zastareli sistem nazalost.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име