NEVEROVATNA PRIČA MAJE KOVAČEVIĆ: Preko fejsbuka uspela da pronađe majku

0
272

Maja Kovačević podigla je celu Srbiju na noge kada je na fejsbuku objavila pismo koje joj je ostavila njena biološka majka nakon što ju je napustila.

pismo

Maja Kovačević bila je ostavljena 1979. godine na stepenicama jedne zgrade u Beogradu, a uz pomoć fejsbuka i ljudi koji su delili njenu objavu uspela je konačno da pronađe svoju pravu majku, koju je već 10 godina pokušavala da nađe preko raznih birokratskih ustanova.

Pročitajte i  Bolesti koje su mučile Beograđane pred Drugi svetski rat: U leto 1939. godine srpska prestonica je bila najmalaričniji grad u Evropi!

Pored pisma, Maja je na fejsbuku ostavila i sledeću poruku: “Molim sve koji me poznaju , a i one koji me ne poznaju da mi pomognu da pronadjem svoju biološku majku. Rođena sam 09.01.1979. Pronađena sam 14.01.1979. U stambenoj zgradi u Deligradskoj 14 na Slaviji u Beogradu. Pored mene je bila ova poruka koju je ostavila navodno moja majka. Odneta sam u Zvečansku odakle sam kasnije usvojena. Već godinama pokušavam da dođem do istine kako sam se našla tog 14. januara u toj zgradi i ko me je tu doneo i ostavio. Svi moji dosadašnji pokušaji su bili bezuspešni. Zato vas još jednom molim da ovo moje pismo i tekst delite pa će se možda pronaći neko ko će moći da mi da odgovore na moja pitanja. Želim samo da napomenem da koji god je razlog mog ostavljanja, ja se neću ljutiti jer najviše od svega želim da pronađem svoju biološku majku i da znam ko sam JA i da li imam možda nekog brata ili sestru. Svima koji ovo podelite unapred se zahvaljujem na izdvojenom vremenu i trudu da mi pomognu”.

Pročitajte i  Zbog ovog vica o Titu završila na Golom otoku: Mlada novinarka prošla kroz pakao zbog šale o Maršalu

maja kovačević

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime