Кошмарни снови које смо сви бар једном имали: Ево шта значи када сањате ових 10 ситуација

0
2434

Готово да не постоји човек који није сањао неки од наведених снова, ако не и свих 10. Непријатност након кошмарног сна због мрачног и готово стварног доживљаја онога што сте сањали често уме да упропасти дан. Међутим, није све тако сиво као што делује на први поглед…

Оно што сањате указује вам на неке ситуације и нека стања у вашем тренутном животу, а често вам може и дати прави путоказ како да се многих лоших прилика и свакодневног стреса ослободите.

Ево шта најчешће ноћне море говоре о вашем животу!

кошмарни снови тумачење

1. Покушавате да се померите, али сте парализовани…

Парализа је метафора осећаја “заглављености” у будном животу. То би могло да значи и да сте се преоптеретили, односно да покушавате превише тога да урадите одједном или губите контролу над својим поступцима. Али, немојте се плашити да преузмете контролу када се пробудите!

2. Испадање зуба

Овај сан је повезан са комуникацијским проблемима у стварном животу. Постоје разне верзије снова са зубима, али онај с њиховим испадањем је најчешћи. Све што у сновима има везе с устима, повезано је с разговором, а испадања зуба индикација је да сте недавно изрекли нешто што нисте смели или требали.

3. Вриштање које се не чује

Сањате ли да желите да вриштите али то никако не успевате? То симболизује осећај несхваћености, односно да вас не слушају у будном животу. Постоји нешто што желите да изразите, али онај ко би то требао чути, није заинтересован.

Pročitajte i  Велика журка на Миљаковцу: Почело одбројавање до отварања новог "Београдског бувљака"!

кошмарни снови тумачење

4. Летење

Снови о летењу везани су уз контролу. Али, овај сан је углавном позитиван, јер значи да се осећате ослобођено од одређене ситуације у свом животу. То значи да имате контролу или ћете је врло брзо преузети. Ствари полако долазе на своје место, а овај сан је начин на који ти твој ум говори да останеш јака и када дођу тешка времена.

5. Сахрана неког вољеног

Смрт је за мозак оног који сања, симбол промена и завршетака. Ако сањате о смрти, запитајте се што се у вашем животу мења или завршава. Онај ко умире у сну најчешће представља један део ваше личности, неку особину која вам је заједничка. Сахрана је добар знак – отпуштања и помирења како бисте могли кренути даље.

6. Сањати како сте се осрамотили на јавном месту

Било да су то снови о испиту који падате, пројекту на којем сте се осрамотили или нешто слично повезани су са стресом у послу или ономе што мислите да се од вас очекује. Падање на испиту је чест сан, а након њега се треба запитати ко или шта тестира ваше стрпљење.

Pročitajte i  Велика журка на Миљаковцу: Почело одбројавање до отварања новог "Београдског бувљака"!

Већина људи барем је једном сањала да је гола у јавности. То је зато јер овај сан симболизује страх којег сви имамо: страх од осуђивања. Отворити се према свету можда није лако, али покажете ли другима своју рањивост то ће заправо умањити негативне осећаје и страх од осуђивања.

Крајњи циљ увек је да прихватимо сами себе таквима какви јесмо. Ваша подсвест жели да будете поносни на себе. Сањате ли да сте голи у јавности, то значи да је крајње вријеме да особи у огледалу почнете говорити ” Волим те ”.

7. Коса

Сањате ли косу, то може значити да имате проблема с прихватањем властите сексуалности. Коса такође симболизује жељу за повезивањем са другим људима, све док знате на чему стојите без обзира радило се о људима с посла, пријатељима или партнеру.

А ако сањате баш дугу косу, то значи да жудите за слободом. Можда је време да се решите неких ствари које вас беспотребно спутавају и коче.

кошмарни снови тумачење

8. Вода

Сан о води указује на то да сте или особа која воли да ризикује или бисте волели да више ризикујете у животу.
Имате велике циљеве и ваша подсвест говори да не одустајете од њих. Можда се бојите рискирати, али сан о води говори вам да сте вероватно спремни да учините неку промену у свом животу.

Pročitajte i  Велика журка на Миљаковцу: Почело одбројавање до отварања новог "Београдског бувљака"!

Запамтите, не можете добити оно што желите осим ако не пробате. Сањате ли воду то такође значи да волите када живот тече лагано. Жудите за једноставним и угодним животом. Ако сањаш воду која је кристално чиста и мирна, то означава осећај унутрашњег мира. Али ако је вода немирна, то је знак да се осећаш непријатно због нечега, а можда и изван контроле.

9. Кашњење

Сан да касниш може да означава осећај да пропушташ значајну прилику у свом животу. Он би такође могао да представља тескобу због превише ствари које се тренутно догађају у твом животу. Другим речима, то би могао да буде почетак за што учинковитије коришћење времена.

10. Блато

Сањате ли блато то може значити да сте у животу ” запели у блату ”, односно да се морате склонити од неких негативних ствари које вас спречавају да будете срећни. Блато може значити и да осећате немир и да постоје неразрешене ствари у вашем животу.

Блато такође симболизује раст и поновно рођење па сан о блату схватите и као подсетник да увек можете почети испочетка, без обзира о којем аспекту вашег живота, којим нисте задовољни, се радило.

(Express.hr, Index.hr, Zadovoljna.hr)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име